Ona ho chce, a on jí ne

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43047 3.11.2012 8:08

Ahoj holky.Potřebuju se na něco zeptat.Mojí kámošce se líbí kluk.A vypadalo to,že se mu líbí taky.A napsala mu psaníčko.O týden později ji ještě neodepsal.A moje ségra(její nej kámoška) a ještě jedna holka (taky nej kámoška)
Se na toho kluka naštvaly a začali na něj křičet že je srab.Od té doby se ten kluk mojí kámošce vyhýbá.Ale ona ho pořád miluje.A ještě je na mou ségru a ještě její jednu nejlepší kamarádku naštvaná.A pořád brečí.A s tím klukem si pořád nechce promluvit,protože je pořád s kamarády.A ty se jí smějou.Nevíte co má dělat???? Předem díky za odpověď. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek893.11.2012 8:28

    Pokud neodepsal, asi nemá zájem. Nevím, kolik je vám let, ale dle dotazu tipuji pubertu :) Raší hormony a tak lidi dělají plno věcí. Když neodepsal, jistě nemá zájem, obzvlášť po tom, co byl napadený, tak se ani nedivím. Dejte tomu čas :)

  • Měla si to s ním řešit tvoje kamarádka osobně a ne dalších x lidí. Ale z tvého příspěvku vyplývá, že o tom nevěděla. :) Nedivím se, že se vyplašil. Teď to chce čas, aby se z toho vzpamatoval. ;)

  • Podle mě o ní ten kluk prostě nemá zájem, když jí neodepsal, tak je zbytečné se kvůli němu trápit dál. Těžko se to řekne, ale bohužel, kdyby zájem měl, tak jí odepíše. Nehledě na to, že chování tvé ségry a další kamarádky bylo naprosto nevhodný a chudákovi holce akorát uškodily. Po tomhle se jí ten kluk bude už tuplem vyhýbat a spolu s kamarády si o vás myslet své... Tohle se prostě nedělá :-p Časem to sice vyšumí, ale pochybuji, že by to mělo šťastný konec jako z telenovely :-p

  • No i kdyby jí odepsat chtěl, tak se oprávněně musel vyděsit, když ty kamarádky na něj takhle vyjely. Začátek potencionálního vztahu dvou lidí je soukromá a citlivá záležitost a asi si žádný kluk nepřeje, aby to byla veřejná záležitost a pletly se do toho různé další kámošky a byl terčem různých posměšků, nadávek atd., navíc třeba i před svými kamarády, což mu mohlo být dost nepříjemné, zvlášť pokud je stydlivější.
    On třeba teď neví, jestli ten dopis ta tvoje kámoška myslela vážně nebo jestli si z něj tvá kámoška s ostatníma holkama jen neudělali nějakou legraci. Třeba by i odepsal, ale teď už se určitě bojí, že pokud odepíše, tak o tom tvá kámoška zase řekne i kamarádkám a že to kromě tvé kámošky budou zase vědět všichni ostatní a budou mít na něj nějaké kecy. Prostě i kdyby o tvou kamarádku zájem měl, tak jí to ty kamarádky (co na něj křičely že je srab) možná pěkně pokazily a on se teď už bojí a proto se té tvé kamarádce ted už raději vyhýbá (i když se mu třeba líbí). Takže asi nezbývá nic jiného než dát tomu čas a dělat že nic. a pokud ho potká, tak se s ním normálně bavit jakoby se nic nestalo. Pokud se mu ona líbí, tak on si časem k ní cestu najde sám.

  • mě je teprv 14 a teda jako .. moc zkušeností taky nemám,ale jednu velkou přece kterou prostě mám v hlavě pořád, a z vlastní zkušenosti Nejhorší co může být a co může člověk (tvoji přátelé třeba) udělat to je že když vědí že se ti někdo líbí tak jít za ním a něco řešit za tebe .. Bylo a je tomu tak většinou ve 3 třídě a tak ,co si pamatuju :D ..ale šecko si udělej radši sama :) když kamošky vědí nebo něco slyšeli tak jako ptat se jesi něco neříkal nebo tak to ano ,ale hlavně aby se ony neptali toho kluka jesi se mu líbíš a tak... cosi potom může ten kluk myslet :/ .. A sama vím že je to těžký když se ti někdo líbí se snm začít bavit a o čem,ale jesi ho moc chceš tak si někdy vyčkej na zprávnou chvilku jdi za ním a promluv si s nío něčem bav se...a jesi nebude mít zájem ,v tom horším případě, tak aspoŇ víš jakna tom si a budeš aspoŇ vědět že se namáš snažot :/ ...Todlesme řekla blbě,ale nemyslela sme to zle :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist