Odpanění prstami

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419961 6.5.2019 21:05

Ahoj chtěla bych se zeptat dneska sem byla ze svým přítelem sem ještě panna no a on do mě začal strkat jeden prst a docela mě to bolelo ale nebylo to moc hluboko a chci se zeptat jestli to jde takhle o panictvi přijít když mi netekla ani krev

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha6.5.2019 21:54

    Zavání to trollingem (panenství a panictví si, doufám, tolik lidí neplete), přesto se teda pokusím o odpověď. Jestli přišel jeho prst o panictví těžko říct, ale ty jsi sex neměla, takže soudě podle toho jsi panna. Co se týče deflorace, nezáleží na hloubce, panenská blána je zvrásněná sliznice přímo u poševního vchodu, částečně ho překrývá, neschovává se uvnitř. Je taky velmi pružná, proto mohou i dívky, co neměly styk, používat tampony. Krvácet budeš možná až po styku, ale taky krvácet vůbec nemusíš, některé dívky se rodí i bez blány, je to individuální (druhy jsou např. na wikipedii, můžeš to porovnat v zrcátku) ...já si třeba pamatuju pár kapek, kamarádka z gymplu mi zas tvrdila před lety, že bylo "krve jak z vola". Bolet tě může i to, že nejsi uvolněná a stahují se ti svaly, nemusí to s panenskou blánou souviset.

  • Risu6.5.2019 21:41

    Holka o panictvi prijit nemuze...

  • stupidiack7.5.2019 5:40

    Porušit panenskou blánu ti mohl (a krvácet jsi ani nemusela), ale o PANENSTVÍ holka přijde jen při skutečném milování, tj, když se PENIS (nikoliv prst) zavede do vagíny. :-)

  • Tyhle dotazy tu jsou snad kazdy druhy den. Jiste jdou vyhledat a precist odpovědi u nich;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist