Odkdy těhotenské oblečení?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40285 16.7.2012 9:19

Ahoj holky, od kolikátého týdne jste začaly nosit těhotenské oblečení? Hlavně kalhoty.
Jsem teprve v 16. týdnu, ale svoje kalhoty už mám problém zapnout a tlačí mě, tak jsem si říkala, že bych se tedy po nějakých podívala, ale jestli to zase není moc brzo na těhotenské...břicho totiž zatím nijak výrazné nemám, nepoznali byste, že jsem těhotná, ale ty kalhoty mě tlačí.

Přemýšlela jsem, jestli si nekoupit ještě normální kalhoty o číslo nebo o dvě větší a až později těhotenské, ale asi je to zbytečné, protože by mě za chvíli začaly tlačit i ty větší, takže zítra se jde na nákup. :-) Snad seženu nějaké pěkné :-). Když je teplo, tak je to v pohodě, šaty jsou super, ale když je teď takováhle zima...chce to dlouhé kalhoty. Děkuju za vaše odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028916.7.2012 9:26

    Podle mě je na těhu oblečení nejvyšší čas , pokud tě už tvoje normal oblečení tlačí . Je důležité , by jsi se cítila fajn a nic tě nemačkalo . :)

  • Já je musela vytáhnout v 10.tt, protože mi strašně vadilo, jak mě moje kalhoty tlačí do břicha. Bylo mi v nich strašně nepohodlně a teď je to úžasný :-)

  • Ahoj, já jsem si těhu kalhoty pořídlila v 13tt a je mi v nich hej..též mi začaly kalhota tlačit atd..Myslím že to není divné ani moc brz..když si je pořídíš ted.:-)

  • Ahoj, jsem v 10tt druhé těhu a už taky nosím těhotenské. Normální mě tlačí, takže klidně je nos..

  • Já je nosila už v sedmém týdnu... Bylo to jediné co jsem doma na to počasí měla a oblékla. Byla jsem děsně nafouklá a alespoň mi netáhlo na záda v práci. Potom to zase bylo v klidu a nosila jsem normální oblečení, ale na gumu. V létě je výhoda šatů a legín.

  • Vtip (pokud nevhodný, tak se omlouvám)
    První těhotenství: těhotenské oblečení nosím hned jak se dozvím, že jsem těhotná.
    Druhé těhotenství: nosím normální oblečení dokud to jde.
    Třetí těhotenství: těhotenské oblečení je moje normální oblečení.

  • Urcite si neco kup, jde o pohodli a ne o to, jestli uz je tehotenstvi videt nebo ne ;-) u syna jsem nosila svoje obleceni asi do 18.tydne, ted u druhyho jsem tehu kalhoty nosila uz od 8.tydne, protoze moje me tlacily pres bricho.

  • Ahoj, přesně jak píšou holky, jestli tě tlačí bříško tak je nos. Já si první kalhoty kupovala už kolem 12 tt, jsou fakt moc pohodlné, byla to velikost 36, slimky , ale hlavně to místo na břicho je fakt k nezaplacení a nosím je i nyní ve 23tt. Bříško musí být v pohodlíčku, aby se tam mimísek hezky roztahoval, trápení v normálních kalhotách nemá cenu. Tak upaluj do obchodu a uvidíš jak budeš spokojená ;-)Přeji hezké a klidné těhulkování.

  • Ahojky, já už nedopla svoje rifle tak od 14tt (možná i dříve, ale řešila jsem to gumičkou na knoflíku:-D), takže jsem koupila dvoje letní 3/4 kalhoty o velikost větší na volný úplet (může se popřípadě ztáhnout šnůřkou) a jsou parádně pohodlné, nic netlačí a cítím se dobře. Pak mám ještě legíny k šatům. Na úplně těhotenské kalhoty se chystám až tak v září, nějaké riflíky.

  • já jsem si koupila první těhu gatě v 9tt a od té doby jsem je nesundala :) ze zvědavosti jsem zkusila své normální kalhoty a světe div se, jsem v 25tt a stále je v pohodě obleču i zapnu, jen při delším sezení mě trochu škrtí na břiše, takže proto raději nosím ty těhotenské. Určitě si je pořiď, uvidíš jak se ti uleví :)

  • Tak to mě už byly mé obyč kalhoty nepříjemné dříve. Nemám zatím žádné vyloženě těhotenské kalhoty, ale mám jedny rifle, co jsou jen natahovací - pružné, pak nosím elasťáky a legíny, prostě vše pohodlné. Těhotenských kalhot se taky bát nemusíš, když máš přes ně tričko, tak to ani není poznat a fakt není důvod aby ses cítila kvůli tomu hloupě.

  • Já osobně se snažila normální kalhoty nosit co nejdýl :D protože jsem žádné těhu kalhoty,co by se mi líbily nikde nenašla :( Takže jsem do 23.týdne nosila obyčejné a poté jsem konečně narazila na svoje vysněné a ty od té doby nedám ze sebe :) Pokud ti už normální kalhoty nejsou pohodlné,nekoukej na to,kdo je kdy začal nosit a prostě je poříd' ;)

  • Já jsem si koupila těhotenské leginy a normální letní kalhoty na takovou nařasenou gumku. Vyloženě těhotenské kalhoty nemám. Mě to přijde zbytečné. Jelikož největší bříško budu mít přes léto kdy je teplo a záři zvládnu v leginach stejně je nosím nejvíc.
    Ale záleží na každého postavě.. já ještě pořád obleču svoje rifle, jelikož mám bokovky na gumku. Horší je to s bundou. Nevím jak to budu řešit. Jelikož ted když je chladno, tak nezapnu žádnou bundu ani mikinu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 607 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist