Od kolika povolit dceři tanga?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183078 19.10.2018 12:00

Ahoj,
Mám dceru, celkem cerstve 14 let. Chodíme spolu na kondiční aerobik, občas se k nám připojí její o 2 roky starší kamarádka a spolužačka z gymplu. Při převlékání v šatně nejde přehlédnout, že nosí taková titěrná string tanga. Asi před týdnem za mnou přišla dcera, že by chtěla také takové, prý pod legíny na cvičení, na aerobik i do školy. Že prý to vypadá lépe a kdesi cosi. Já myslím, že to prostě odkoukala od kamarádky a to je celé. Já osobně tanga nenosim, myslím, že jsou nepohodlná a popravdě mi přijdou i dost vulgární. Dokonce i v té šatně se mi to nelíbí, když se někdo promenáduje s holým zadkem. Jaký je váš názor na tenhle typ kalhotek, dovolili by jste vaši dceři je nosit? Nebo jen já jsem jen moc prudérní?
Díky za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy19.10.2018 12:34

    Myslím, že tohle by si měla rozhodnout ona sama :-) Ono mít v zadku 3 nitě není nijak zvlášť pohodlné, ale na to musí přijít sama :-D

  • gimi19.10.2018 13:18

    Je super, že za tebou přišla a takhle ti to řekla, to bych ocenila, jako super vztah matka - dcera :) Tanga bych ji dovolila, vždyť na tom nic není ;-)

  • Já taky nosila tanga,není pravda že by byli nepohodlné naopak...Svěřila se ti,povolila bych ji to.Pokud se bude dodržovat hygiena,k žádným zdr.problému nedojde.
    PS:a pokud je nebude mít schválně vytažené před klukama,tak at je nosí i do školy.

  • petulinkaa1319.10.2018 16:58

    hele většina z nás si tangovym obdobím projde :-D klidně ji vyhov a sama zjistí co a jak, protože by si je koupila sama a nosila na tajnacku stejně, když se ti tak pěkně sverila, tak ji vyhov ;-)

  • Ja si tanga poridila kvuli cyklokratasum s antibakterialni vlozkou, ve kterych se ma jezdit naostro, aby nebyly zbytečné otlaky, a naostro sem to prostě nedavala. Měla sem bavlněná nebo umělá s příměsí stříbra, které dělá antibakterialni funkci (A ty teda fakt byly 3 snurky a 2 male trojuhelnicky). Na jejich nošení sem si musela zvyknout a nekojila je denně.
    Dcera ani v 18 letech o tanga zájem nemá, i když jsem ji je sama nabidla. Ať si to dcera sama zkusí a zjistí jak moc ji to je (ne)pohodlne.:-)

  • V jejich letech jsem take mamku otravovala ze chci tanga nejdriv se branila ale pak nejake pokoupila. A stejne to nevylo tak zhave jak sem si myslela ze uz budu nosit jen to atd. Pohodly zvitezilo :-D Dneska tanga take nosim ale prave spis pod ty leginy a tak celkove spis vyjmecne no. Do prace a po doma radeji pohodlne :-) Vyhovela bych ji je mlada tak dokud muze tak prosim :-) Jen vysvetlit co a jak ohledne hygieny :-)

  • Ahoj,
    ať to zkusí a uvidí, jestli se jí to líbí nebo ne. Já je dříve nosila a pak mi přestaly vyhovovat, tak nosím jiné. Raději ať to nosí mladší s hezkým pozadím, než ať to zkouší až jí bude dost a bude to vypadat opravdu nehezky. :)
    Je spíš otázka zdravotního hlediska, že pak může docházet k častějším zánětům, protože se přenáší bakterie, ale nemusí to být.

  • Je pravda, ze pod leginama vypadá lépe kdyz jsou tanga, ja osobne pod leginy zadne jine nenosim, max takove ty brazilky coz nejsou az tak jakože "nitka mezi pulky" ale vypadaj pod leginy taky Dobre:-D podle me na tom neni njc vulgárního je to proste strih kalhotek to by musely byt vulgární i push up podprsenky ktere vyzvednou prsa ve výstřihu... Samozřejmě leginy by neměly být průhledné aby při cvičení nebylo videt ehm vse :-D ale jinak je to opravdu lepsi ja osobne nesnesu rifle a nikdy jsem se v nich necitila, nosim běžně leginy i na normální noseni nejen do fitka. :-) je hezké ze se te na to zeptala, ja se nikdy mamky neptala:-D prislo mi to pid leginy lepsi tak sem se to zvykla nosit dnes uz mi to nepohodlí ani nepřijde zvyk je zvyk. :-D

  • janalab19.10.2018 17:55

    Jak tu bylo psano, taky na tangach nevidim nic vulgarniho, kdyz jsou na hezkem zadku. Jako pubertacka jsem je taky nosila, ted mam zadek velky a neforemny, tak uz je nenosim :-D

  • Nikdy....jedna lékařka mi říkala, že přišli na to, že drážděním konečníku při nošení tangáčů se zvyšuje riziko rakoviny konečníku...a to i u mladých.

  • Ja tangá tiež nemám rada, teda nie na bežné nosenie kvôli hygiene a tak, chlapa tým večer poteším, ale to je tak všetko... No tiež som ako mladšia nosila aj bežne, dokonca z umelín, len také nitky... Nedá sa to zakázať. Ale možno by som s dcérou skúsila taký rozumný kompromis, vysvetlila jemne tie zdravotné riziká a dohodla sa s ňou, že ich nebude nosiť každý deň. ;-) To by mohlo fungovať.

  • interstellar19.10.2018 19:46

    Tanga (povětšinou syntetika) na sport jsou dobrá zadělávka na gynekologické potíže. Když už tak bych dceři vysvětlila, že dejme tomu pod elegantní oblečení, kde se chce vyhnout obrysům, tak ano, ale ne pro situace, kde se lehce zapaří nebo odře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist