Ockovani rakovina delozniho cipku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379266 21.1.2018 9:11

Ahoj holky,
Jaky mate nazor na ockovani proti rakovine delozniho cipku? Nechaly jste ockovat sve dcery?
Diky za vsechny odpovedi. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dceru mám teprve na cestě, ale mě do toho taky doktorka tlačila, ale myslím, že čím míň očkováni, tím líp. Když se chodí na pravidelné kontroly, tak se vše dá včas řešit.

  • Petrakim21.1.2018 9:18

    Ani omylem,me to nutil byvaly dr.nejsou znamy z dlouhodobeho hlediska ucinky (myšleno na desetileti).navíc to je tusim vakcína jen proti pár virům.dle me zbytečná chemie do těla těla s malým efektem.

  • Veronika3221.1.2018 9:48

    Ahoj,já ano,nechala bych dceru očkovat, pokud bude očkování k mání za pár let tak do toho půjdu. Sama jsem proti němu očkovaná už 12 let, tehdy na to žádná pojišťovna nepřispívala, vše jsem si hradila sama. Ano, sice je vakcína proti několika virům, ale nefunguje to jen proti rakovině děložního čípku, ale i proti vag.bradavicím, apd. a upřímně, pokud toto někdo neprodělal tak neví co to je a jak je to nepříjemné, hlavně odstranění. Jinak tehdy mě do žádného očkování nikdo netlačil, probrala jsem to s rodiči a svou doktorkou

  • Dceru nemám, ale sama jsem byla očkovaná před víc jak deseti lety. Vše naprosto bez problémů a bez nežádoucích reakcí, takže nelituji, šla bych do to znova.

  • Ja jsem naockovana..10 let zpet sem se nechala ockovat a pohoda.stalo to pres 10 tis . Nechala sem se ockovat hlavne kvuli pohl.bradavickam aby se uz nevracely

  • Me očkovali před 13 lety, když to byla novinka. Žádná reakce nic. Rakovinu děl čípku máme v rodině

  • almi21.1.2018 10:59

    Ahoj, mám dvě dcery. Když se narodily, myslela jsem, že je naočkovat nechám. Časem jsem posbírala více informací, konzultovala s několika lidmi z gynekologie a v podstatě všichni mě od očkování odrazovali, takže jsem holky naočkovat nenechala. Vakcína prý není dostatečně vyzkoušená z dlouhodobého hlediska a ani vlastně není pořádně dokázaný její přínos. Takže za mě bych očkovat nenechala, ale myslím, že každá máme na očkování jiný názor, nejen na tohle, ale i ostatní očkování, a já ho nikomu neberu, je to jeho volba a přesvědčení ;-)

  • Mám dvě dcery 14 a 11 let. U starší jsem očkování odmítla a u mladší také nenechám.

  • Moje teta nechala očkovat dceru a dcera začla od té chvíle mit epilepticke záchvaty... :'-(

  • macicekkajik21.1.2018 18:12

    Pokud budu mít dceru. Tak ji proti rakovině děložního čípku očkovat nenechám.

  • Kamkri21.1.2018 20:22

    ahoj, cekam holcicku a rozhodne ji timto ockovat nenecham.

  • whitehorse121.1.2018 20:29

    Dceru sem očkovat nenechala a musela si to i dost tvrdě u doktorky vybojovat, proč že to nechci, když je to zdarma. Alias no neberte to, za ty prachy.
    Sem podobného názoru jako odpověď zde-v našem systému preventivních kontrol a s ohledem na rizika, která to může prinest, je to podle mne zbytečné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 682 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist