Očkování a těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408405 18.6.2021 19:47

Dobrý den, stalo se tady prosím nějaké těhulce, že otěhotněla ve stejném měsíci jako se nechala očkovat proti covidu? Je miminko a vše v pořádku? Vychází mi dokonce asi i ovulace přímo na den očkování. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nedávno jsem na to četla odpoveď od lékáře (byla to tuším online poradna ulekare.cz). A tam odpovídali, že by to nemělo ničemu vadit. Celkově byl ale postoj lékařky k očkování těhotných takový, že by ho doporučila jen rizikovým pacientkám (s cukrovkou, obezitou apod), ostatním až po porodu.

  • Dobrý den, já jsem byla těhotná od 20.5.2021-17.6.2021, bohužel potart:-( ,a objednaná jsem byla na 7.7.2021. Všud ejsem se dozvěděla, že těhotným rušili termíny očkování s mí se až od 2.trimestru, ale také jsem si psala s pár maminnkami co byli těhotné v začatku kdy to nevíš a prý v pořadku, pár těhotných se nechalo a prý dobrý, tak já nevím. Nevím z vlastní zkušenosti bohužel, ejlikož jsem tam nedošla( o mimi jsem přišla). Každopádně se poradte s e svým lékařem, smí se až od 2.trimestru a něktěří chtějí až po porodu, ale prý jen horečka a nevolnost. Jestli jste těhotná nebo plánujete v době očkování otěhotnět poradte s e se svým doktorem. Hodně štěstí a at je vše v pořádku.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist