Ochladnutí vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177671 5.2.2018 15:55

Ahoj :) Chtěla jsem se zeptat... Se svým přítelem jsme něco málo přes rok a přes tu dobu se celkem hodně změnil. První 4 měsíce chtěl být pořád se mnou. Bojoval o každou společnou chvíli. Projevoval mi náklonnost se vším všudy a cítila jsem se doopravdy milovaná. Chodil se mnou na procházky a dokonce jsme si našli "naše" místečko. Jenže postupně se vše začalo kazit. Nechtěl se mnou už tolik trávit čas. Lhal mi, jen aby se mě zbavil a přestal mi tolik projevovat lásku. Také zhruba od června k němu chodím přespávat zpravidla na 2 dny a opět jsem zaznamenala změnu. V létě se mi vždy při odchodu věnoval, utěšoval mě, říkal mi, že se mu bude stýskat a takové ty věci. Nyní jen čumí do počítače a potom mě jde doprovodit ke dveřím. Také se nechce mazlit už nějakou dobu, což mě mrzí. Připadá mi, že jediný tělesný kontakt, který máme je jen při sexu. Nevím, co se pokazilo. Prodiskutovala jsem to s ním a on mi na to řekl, že to "bylo před rokem"... Ale já ho za tu dobu miluji ještě o mnohem víc a mně se zdá, že on mě jen velmi málo, nebo i vůbec. On ale tvrdí, že mě miluje, ale nechce se mi tomu věřit... Prosím Vás o radu, co mohu dělat, aby mi víc projevoval náklonnost :( Několikrát jsem to s ním probírala a potom mi začal říkat, že "mi neustále něco vadí, a že ho to už nebaví"... a přitom tohle je jediná věc, co žádám... Omlouvám se za délku a děkuji za rady :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já si myslím, že on je ten typ, kterému prostě nedojde že je něco špatně. Většinou se tak chovají chlapy pod 25, kteří nevědí a nechtějí vědět. Očividně se něco děje, ale nemá koule to začít řešit, prostě je mu to jedno. Taky si myslim, že už tě nemiluje, ale podle mě to ani sám neví. A čím víc to budeš řešit, tím to bude horší, jenže horší to bude i když to nebudeš řešit, prostě začarovaný kruh. Zažila jsem to, ochlazení po dvou letech, nakonec jsem to vydržela ještě další 4 roky, zkusila jsem všechno, bohužel poradit neumím, a myslím, že na to rada neexistuje (když jsem začala vážně mluvit o rozchodu, vždycky mi sliboval jak se změní, a do týdne už to bylo zase stejný) - prostě ztráta času, zkus najít někoho, kdo ví, jak se ve vztahu chovat, protože tenhle člověk jednou zůstane sám.

  • nikoho nemůžeš (do)nutit aby tě miloval. když na tebe takto kašle už po roce vztahu, nevidím v tom perspektivu do budoucna....

  • macicekkajik5.2.2018 17:51

    Řekla bych, že ta zamilovanost, co mezi vámi byla, je pryč. Teď nastává probuzení. Buď vztah vydrží a nebo půjde do háje. Zeptala bych se ho, co vlastně od vašeho vztahu očekává. Pokud jen sedí u počítače a nevšímá si tě už teď. Představ si, co bude za pár dalších měsíců. Jeden takový vztah jsem měla a už bych to nikdy nezopakovala a hlavně bych ho ukončila mnohem dřív.

  • Odejít od něj, přerušit veškerý kontakt a on si časem uvědomí svou chybu a pak se připlazí zpátky a bude se Vám omlouvat, jaký byl blbec a vztah bude po nêjaké době zase super.
    Na druhou stranu zase o něj můžeš přijít, ale o takového debila je fakt LEPŠÍ PŘIJÍT :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist