Obmotal mě a odkopl

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377044 27.8.2017 14:20

Dobrý den,
Potkala jsem jednoho kluka, který o mě měl vážně zájem. Nejdříve jsem mu nevěřila a on to zjistil. Poprvé jsem s ním šla ven s kamarádkou. A po druhé mě pozval k němu. Nechtěla jsem tam jít, jenže on mě tak neskutečně oblbl, že mi řekl že když tam nepůjdu že ho nemiluji. Že nic jiného než rukama vážně dělat nebude a že se budeme dívat na film. I to jsem nechtěla. On mi řekl že se kvůli mě změnil tak že se můžu změnit i já a zkusit to. Stále jsem nechtěla ale byla jsem zamilovaná a podlehla mu. Šli jsme k němu a nejdřív vážně na nic nešlo jen rukama. A on mi i minulý den řekl že na sex je brzo, že se nemusím bát. Jenže když už ho to nebavilo tak řekl jestli nechci něco víc. Já řekla že ne. Stále mě přemlouval a já furt říkala, že ne a že když mě bude nutit tak odejdu. Tak řekl, že mi ho tam dá jen po žalud. Na to jsem bohužel kývla. Řekla jsem mu ať se do mě hlavně neudělá a ať ho nedává dal. On řekl že bez kondomu do mě nejde. Bolelo to tak toho pak nechal a řekl, že to pak ještě zkusí. Potom to zkusil znovu a furt to bolelo. Pak si vzal kondom. A mě to vážně bolelo a bála jsem se že mě ojede i když nechci. Říkala jsem mu ať toho nechá že to bolí tak toho pak nechal. Na záchodě jsem zjistila, že asi nejsem pana nebo mi natrhl jen blanu, protože mi tekla krev. Byla jsem úplně oblba a já nevím co. Nikdy bych tohle neudělala vůbec nevím co to se mnou bylo. Pak jsme se pohádali. Další den řekl že půjdeme k němu a vyřešíme to. Já se bála a řekla jsem mu ne. Protože jsem věděla, že bych udělala stejnou chybu. On se naštval a začal mi nadávat. Pak jsem i zjistila, že to je děvkar a že hned další den se vrátil k bývale. Byla jsem v prdeli, když mi pak došlo, že můžu být těhotná. Mamce jsem jen řekla, že jsme byli venku. Bojím se jí to říct bojím se že mi nikdy už nebude věřit. Nemůžu to říct nikomu, strašně se bojím a stále si to vycitam to co jsem udělala. Jsem strašná kráva a nikdy už tohle nechci udělat stále nechápu proč jsem to udělala. Taky chci říct, že to byl můj první kluk, takže je možné že jsem nevěděla jak se chovat a že jsem se do něj hned zamilovala a věřila mu. Jsem z toho na dně strašně se bojím že budu těhotná nebo, že jsem něco chytla. Za týden to mám dostat. Ale asi to možná nebudu mít, protože jsem byla nějaká nemocná a shodila 5kg za pět dní. Nic jsem nejedla jen třeba snídani nebo tak. Takže nevím jestli to budu mít. Potřebuji poradit co mám dělat neskutečně se bojím.

  • 27.08.2017 22:38:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, předně co se týče tvých obav, den po plánovaném termínu menstruace už můžeš zkusit těhotenský test, a pak třeba po pár dalších dnech test zopakovat, v případě, že ti vyjde pozitivní, bude na čase to řešit s tvou mámou, jelikož je to asi jediný člověk, na kterého se i v této hloupé situaci můžeš opravdu spolehnout. Jestli máš obavy z její reakce, máš je oprávněně, tohle se ti asi nebude dobře poslouchat, ale protože se jinak mámě nejspíš nesvěříš, musí ti to říct asi někdo tady...Udělala jsi blbost a holt si musíš nést následky, kluka vůbec neznáš- jinak bys věděla, co od něj můžeš za prasácké chování očekávat a přesto mu vlezeš do postele, nevím, jestli jsi tak naivní nebo hůř, ale pokud něco takového udělám( přijmu pozvání domů) počítám s možností sexu a v tom případě o něj stojím, nebo daného chlapce znám natolik dobře, abych věděla, že i přes jeho touhu on bude natolik slušný , že mu jedno mé NE bude stačit a nebudeme smlouvat jak někde na tržišti... Je mi samotné hloupé tě tu takhle "vychovávat", ale obávám se, že na tento příspěvek ti moc uživatelek nezareaguje. Budiž ti to ponaučením pro příště, teď si to musíš prožít, ať je to nepříjemné jak chce a příště snad už budeš vybírat lépe.

  • Byla jsem kdysi stejně blbá jako ty. Chodila jsem s klukem starším o11 let, mně bylo 14, jemu 25. Když mě po pár měsících pozval k sobě do garsonky, vůbec by mě nenapadl sex. Nechtěla jsem to. On sám mi tvrdil, že my dva spolu spát nebudeme...tulili jsme se, přes oblečení mě hladil po prsou i dole, přirážel přes oblečení a pak se zeptal, jestli mě může dole hladit rukou. Dopadla bych asi hodně podobně jako ty, kdybych neměla menzes a nestyděla se. Taky jsem byla tak nějak "mimo", jak píšeš ty. A mimochodem, měl i stejné manipulativní kecy jako ten tvůj - večer mi volal, že mám přijít na určité místo. A když jsem mu řekla, že nepřijdu, tak vyhrožoval, že to bude konec mezi námi. A taky byl. Nepřišla jsem tam a on o mě ve skutečnosti nestál, jen si to potřeboval někde udělat a já jsem byla po ruce.

    Pouč se z toho do budoucna. Až začneš s někým chodit, dej si čas ho dobře poznat, setkávejte se na veřejných místech přes den...kluka, který chce na druhém rande sex, pošli do patřičných míst a utíkej na míle daleko.

  • buccaneerka227.8.2017 17:08

    Doufám, že po této zkušenosti už první věta tvého dotazu neplatí...kluk, který měl o mě vážně zájem. Podle toho, co píšeš, neměl zájem o tebe, ale prostě si to potřeboval někde udělat, a evidentně mu bylo jedno s kým kde a za jakých okolností.
    Teď prakticky - pokud to máš dostat za 5 dní a míváš normálně aspoň 28denní cyklus, tak bys těhotná být neměla, ale předpokládám, že nevíš, kdy míváš ovulaci... tak nezbývá než čekat. V lékárně se dá koupit za pár korun těhotenský test, ale musíš i tak těch pět dní počkat. Vím, že jsou to nervy, ale nic víc ti asi nezbývá. Mamce bych to asi zatím neříkala, těch pět dní už není takový rozdíl...a zbytečně ji možná vystresuješ zbytečně...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist