Oblečení na gyndu - problém

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182038 24.6.2019 12:07

Ahoj, jak to funguje, s převlékáním když jdete na gyndu? Nikdy jsem to doteď extra neřešila, měla jsem mladou paní doktorku, v kabince jsem si vždy svlékla kalhoty nebo sukni a z ní v kalhotkách došla k lůžku, tam si spodky sundala a odložila na kabelku, kterou si nosím s sebou. Podotýkám, že nosím výhradně tanga, ale doteď to nikdy nebyl problém. Před nedávnem však odešla doktorka na mateřskou, takže teď mám starší lékařku.. a ta na to hned měla kecy. Stalo se vám něco podobného? Přijde vám to normální, že vám lékařka kecá do spodního prádla? Podotýkám, že jsem nikdy neměla žádný zánět nebo výtok nebo tak něco..

  • 01.12.2021 13:46:29 - yamd smazala odpověď od Drahus89

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já to teda dělám obráceně :-) nechám si sukni/šaty nebo delší triko, kalhotky nechám v kabince. Když přijde na věc, jen si to vyhrnu nahoru a je to. Pan doktor si nikdy nestěžoval :-D.

  • Kalhotky odloz v kabince a nema ti do ceho kecat. Ja v kabince nechavam vse. Driv jsem nosila delsi triko. Ted mi to je sumak. Ty dva metry dojdu s holou dupou. Stejně se pak odhalim jeste vice.

  • dřív sem nosila sukni/delší tričko a kalhotky sundávala už v kabince.
    dnes máme k dispozici v kabince sukýnky a tak oblékám tu a bez kalhotek. dojdu na vyšetření, lékařka mně vyšetří, odešle obléknout a vracím se oblečená ve svém oblečení a prodiskutujeme případné problémy. takže nemá důvod mít jakékoliv výhrady k mému spodnímu prádlu.
    chodit jen v kalhotkách nebo s nahým zadkem by mi osobně vadilo. nemám potřebu se tam vystavovat více, než je nutné.

  • Ja nosim na vysetreni sukni a jsem naostro. A mam taky chlapa doktora.
    Holt nekdo je proti tangam no. Zvlast, pokud je starsi. Kdyby remcala i priste, a to i pres to, ze bych ji upozornila, ze s jejim nazorem nesouhlasim, byl by to pro me duvod zmenit dr.

  • Mám doktorku tak kolem 40-50 bych ji tipla :) Žádnou kabinku nemá. Poprvý jsem si vzala šaty, sundala si kalhotky a šaty jenom vyhrnula. Pak už jsem to neřešila, protože kabinku ani plentu tam nemá, takže je jedno, jestli mám šaty, sukni nebo kalhoty :D Do prádla mi nikdy nekecala. A ty 2 metry k tomu lehátku to prostě nahatá dojdu, vždyť to tam stejně uvidí :D Co je jí do spodního prádla, nosím ho já, ne ona. 8-o

  • interstellar24.6.2019 12:31

    U mojí doktorky si odkládám za plentou přímo v ordinaci, to mi přijde nejlepší, protože můžu mít na sobě, co chci. Do spodního prádla ti doktorka moc co kecat nemá, pokud nemáš zdravotní problémy. Prostě je starší a tanga se jí nelíbí :-p

  • HaSha24.6.2019 12:55

    Jako některé ostatní nechávám na sobě sukni a sundavám kalhotky (tanga jsem teda měla naposled v rané pubertě, takže je ani nikdo nemohl komentovat, ale pokud jsou ti pohodlné, je to tvoje věc). Nemyslím si, že je to obecný problém na gyndě, jen názor té konkrétní gynekoložky. Stát se to jednou, poděkuju za názor a podotknu, že naštěstí na záněty netrpím. Kdyby se to stalo znovu, asi bych se už důrazně ohradila a možná i změnila doktorku. Pokud si stejně měla původně jinou, změna nebude tak těžká ;-), třeba se doktorka najde "o dveře vedle" (u nás se např. střídají 3 doktorky a jeden doktor ve dvou ordinacích).

  • Já chodím také k mladší lékařce, nedokážu si představit, že bych chodila na prohlídky k lékaři. Sukni nebo kalhoty si sundam v kabince a jdu ke stolu v kalhotkách, které si svlekam až těsně před ulehnutim . Měla jsem i tanga a nic mi na to neřekla . Po vyšetření se jdu obléknout až do kabinky, ty 2-3 metry jdu naostro.

  • Ty jo holky me nikdy nenapadlo sundavat kalhotky az tesne pred usednutim/ulehnutim:-D Stalo se mi jen jednou pri zacinajicim porodu, ze jsem si nechala kalhotky pod delsim trickem, protoze jsem nevedela, zda se budem jeste nekam presouvat nebo me vysetri hned. A kdyz mi řekla at se pripravim, tak mi bylo trapne, ze jeste sundavam kalhotky. To bylo horší nez kdyz chodim s holým zadkem:-D koukam, ze kazda to řešíme úplně jinak:-)

  • Doktor má plentu hned u vyšetřovaciho křesla, takže za plentou si sundam kalhoty, kalhotky a udělám dva kroky a jsem u křesla. Někdy si sebou beru sukni, ale většinou ne a chodím tam s tričkem pod zadek na ostro :-D když se i od křesla přechází na UTZ třeba. Doktor nic co se týče tohoto neřeší :-D kamaradka ma gynekolozku starsi ženskou a tam pomalu musí nevím co obsolvovat aby ji vůbec vysetrila, jinak tě nevyšetří, mam pocit, že starší zensky gynekoložky jsou takové z větší části.

  • xxx820.7.2022 13:41

    Ahoj, já bych to také moc neřešila, prostě si něco vezmi :D. Jestli se moc necítíš a jsi stydlivější, tak zkus nějaké delší tričko nebo tílko, tím nic nezkazíš a budeš se asi cítit lépe. Zrovna jedno takové delší tílko jsem si teď objednávala na About You, kde jsem uplatnila slevový kupón z https://slevovykupon.net/, tak jsem měla radost :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist