Obézní snažilky, snažilky s nadváhou.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70535 17.7.2012 16:37

...jaké máte zkušenosti se snažením, otěhotněním?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, my se snažíme rok a nic :( ale nevím, zda to je nadváhou či něčím jiným...uvidíme. Manžel je v pořádku a za měsíc jdu na vyšetření já...tak uvidíme...myslím, že otěhotění nadváha neprospívá, ale zase na druhou stranu znám dost silnějších až tlustých holek,co otěhotněly úplně OK.

  • Ahoj já měla nadváhu před otěhotněním a otěhotněla jsem druhý měsíc, co jsme se začali snažit, ted jsem cca týden před porodem a všechno v pořádku. Pokud nejsi opravdu až morbidně obézní, tak opravdu největší roli hraje asi psychika...

  • Mám nadváhu a musím říct, že při snažení ani nehrály roli kila, ale psychika a pohoda. V těhotenství jsem se nejvíc bála, že ještě moc přiberu, ale držím se, aniž bych se nějak snažila. Tělo se samo přizpůsobilo.

  • petulinkaa1317.7.2012 20:28

    Tak u me nadvaha hrala roli,protoze jsem mela nebo jeste mam,nevim PCOS,takze mi radili snizit vahu u tohoto syndromu,ze to je nejhlavnejsi branic,tak jsem do toho sla,zhubla 15kg,jenze pak jsem prestala kourit,takze 10kg opet nahore a ba naopak jsem otěhotnela po nabrani nez pri hubnutí :-D:-D ale ta psychika to je,protoze jsme to car zahodili za hlavu a nechali to byt a proste jsem rekla,kdyz to ma prijit,prijde to az kdyz to prijit ma,no a je to tu :-)

  • Ahoj nadvahu jsem mela velkou pred tehu, otehotnela jsem asi paty mesic po vysazeni HA. a jsem ve 37 tydnu :)

  • Ahoj o nadvahu se vubec nejedna ,spis nato moc nemyslet a zalezi i na psychice.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist