OTĚHOTNĚNÍ BRZY PO REVIZI???

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57538 27.5.2012 9:57

AHOJ HOLKY MAM TAKOVY PROBLEMEK,6.4. JSEM PODSTOUPILA REVIZI,JELIKOZ JSEM POTRATILA A V 8MEM TYDNU BYLO TEHU UKONCENO KRVACENIM A NASLEDNOU REVIZI, MUJ DR.MI REKL POCKAT 3 MESICE,JENZE PROBLEM JE V TOM ZE MINULY TYDEN,ZROVNA V PLODNYCH DNECH JSME MELI SEX A PTZ UZ NEBYLY KONDOMY TAK PRITEL REKL ZE TO ,,UDELA" MIMO,ALE JAKSI STIHL MIMO JEN PULKU A JEHO SPERMA BYLO I VE ME, PTZ TO PAK ZE ME TEKLO.BOJIM SE ZE BUDU TEHOTNA A ZE MI DR.VYNADA ZE JSME MELI POCKAT A NEJVIC SE BOJIM TOHO ZE TO ZASE ZKONCI POTRATEM NAVIC TEN NECHRANENY SEX BYL CCA MESIC A PUL OD REVIZE.PORADITE MI?DIKY HOLKY...VIM ZE TO BYLO ASI NEZODPOVEDNE,ALE JA PRITELI VERILA A ON TO TAK POKAZIL:-(NESTIHL TO PROSTE NO...:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alimos27.5.2012 10:05

    Vůbec si s tím nedělej starosti. Spousta holek otěhotní dříve než po třech měsících a vše je o.k.. Teď už s tím nic nenaděláš a hold když se zadaří, tak MUDr. řekneš, že Vám to uteklo. Je to tvoje věc. A rozhodně se tím nenervuj, není proč. Je možné, že se to nepovedlo a ty to řešíš zbytečně.

  • Vůbec se nestresuj! Hlavně klid! A kdyby se náhodou povedlo a ty ses cítila před doktorem fakt blbě. Tak si vymysli, že vám praskl kondom a tys to nechtěla řešit hormona ( postinor ). A prostě se stalo no. A přeji ti, aby to kdyžtak dobře dopadlo, pokud došlo k oplození :-)

  • já otěhotněla po první MS po revizi. bylo mi doporučeno čekat 3 měsíce. a máme tu dnes 10-ti měsíčního prdolku. takže stává se, že to může dopadnout dobře. Dokonce dr. Uzel nevidí důvod proč čekat.

  • me muj gynekolog sam rekl,ze cekat 3 mesice je hloupost,ze jestli se na to citim,ze po 6nedeli se muzem snazit znova:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 583 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist