Nový přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42092 24.10.2011 17:42

Ahoj, dobry den, chtěla bych se zeptat na jednu otázku, která se týká mého vztahu s přítelem.. Jde o to, že v minulosti byl T**** docela děvkař..abych to tak řekla..často měl kolem sebe dost holek.. Samozřejmě kdo by ho nechtěl že jo.:D ale vážně..na adapťáků prváků jsme se dali dohromady.. a teď jsem spolu 5 dní..asi tak nějak, a hlavní problme je ten, že mě jeho "kamaradi"..(přitom to jsou lidi který ho moc neznaj) pořád říkaj že se nezměnil a že je pořád stejnej..ale on sám mi říkal, že toho nechala že se změnil tak před půl rokem, a že chce jen mě..:P asi je to trapný se tady takhle ptát..ale mám ho moc ráda..a nechci ho kvůli řečem, ostatních ztratit..Větší problem by byl, kydyb měli pravdu..Předem díky..;))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8924.10.2011 17:57

    No, to ti asi nedokážeme poradit, jestli ti tvůj přítel říká pravdu, nebo jestli ti lže... Jako může být pravda oboje, tvůj přítel ti bude říkat, že chce jen tebe, ale holky se okolo něho budou pořád motat a i když s nima nebude nic mít, tak tebe to může trápit. To se nedá takhle říct, záleží, jestli mu důvěřuješ. Já když začínala se svým přítelem, tak mi tvrdil, že předemnou spal s jednou holkou, jeho kamarád mi řekl, že to není pravda, že mi lhal... Já uvěřila příteli a nakonec se ukázalo, že mi přítel lhal a měl pravdu jeho kamarád. Tím nechci říct, že ti tvůj přítel lže, ale chci říct to, že nikdy nevíš, co vlastně je pravda a komu věřit. Ale dávej si určitě pozor :)

  • petulinkaa1324.10.2011 18:01

    Dam ti jednu radu, ostatni si vyslechnout samozřejmě můžeš,ale vždycky udelej vse podle vlastního uvážení,co se má stát se stane a všim si človek musí projít sam a neco si vzdy z toho vzít...takze jestli si to pochopila, odpoved znáš :-)

  • Na tohle téma bych ti mohla napsat román, ale ve zkratce :)
    Můj přítel byl také děvkař. Fakt hrozný. V 15 jsme spolu začali chodit, ale po měsíci mi zahnul - líbal se s jinou. Strašně mi ublížil, ale prosil mě ještě o jednu šanci, tak jsem mu ji dala, protože jsem ho opravdu milovala. Ale on mi za dva měsíce zahnul znova - opět se líbal s jinou, tehdy mou nejlepší kamarádkou. Oba jsem je poslala do patřičných míst a zhroutila se. Jen díky kamarádům jsem přežila a začala po roce zase normálně žít. Ale jeho jsem pořád milovala, věděla jsem, že je to ON. Za rok (a tedy za dva roky od doby, co jsem spolu chodili poprvé) za mnou přišel s tím, jak moc se mi omlouvá za to, jak moc mi ublížil, že byl strašně hloupý, že hledal tu pravou a přitom ji měl před očima (jsme z jedné vesnice), poprosil mě o poslední šanci, že ze začátku asi nebude super kluk, ale že se vypracuje. :) No a budeme spolu 3 roky. :)) Neříkám, že je dokonalej, to ostatně nikdo není, ale můžu ti říct, že mi nevěrný opravdu nikdy nebyl (u nás ve vsi by se to okamžitě profláklo a on má všechny kamarády ve vsi, takže taky nikam nejezdí :), vyřádil se a teď je rád, že mě má.
    Takže pokud ty nemáš pochyby, tak na řeči nedej, ono mnoho lidí se snaží jen zkazit štěstí druhým. Pokud ty mu věříš, tak takové řeči neposlouchej. ;) Přeji Ti, aby Vám to dlouho vydrželo!! :))

  • Vyzkoušej a uvidíš, je to kruté, ale co chceš jiného dělat?
    Buď věřit kamarádům, rozejít se s ním a pak zjistit, že už takový není...
    Nebo...
    s ním zůstat, keců si nevšímat a pak zjistíš, to v co jsi doufala, že už není...

  • Na řeči nedej. Může to být pravda, ale taky nemusí. Lidi si i dost vymejšlej. A to že mají o něj holky zájem a točej se kolem něj, nemusí hned znamenat, že on má zájem o ně. Beru to podle sebe. Moje pověst taky není moc dobrá, a mého přítele to taky trápilo (ale naštěstí na řeči nedal a je se mnou). A udělal dobže. Protože pravdu znám nejlépe jen já a já vím, že taková nejsem, většina řečí jsou jen výmysly a neumím si ani představit, že bych mu byla nevěrná. Takže na řeči nedej a časem až svého přítele poznáš lépe, tak budeš vědět, jestli takový je nebo ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist