Nošení dítěte v šátku/nosítku v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #349647 29.1.2018 10:56

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti či názory ohledně nošení dítěte v těhotenství. Jsem v začátku druhého těhotenství a mám 11 měsíční dceru. Ta má 8 kg. A když jdeme ven, chodíme v podstatě jen v nosítku. Nemáme výtah, takže těch pět pater bych ji ke kočáru stejně musela snést. Navíc jsme s manželem dceru (bohužel) naučili usínat jen v nosítku. Už jsem to zkoušela jinak, ale marně. Zatím se cítím dobře, nic mě nijak netrápí. Ale v prvním těhu jsem byla cca od půlky doma na rizikovým. Jak jste to vy, co nosíte, měly? Nosily jste dál nebo jste přestaly?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk29.1.2018 12:00

    Já nenosila, ale obecně pokud je tělo zvyklé na danou zátěž a těhotenství fyziologické, můžeš podle mě v nošení pokračovat dál, jak jsi zvyklá. Dokud ti to samozřejmě bude pohodlné.

  • Ja byla zvykla nosit a nosila jsem i skoro 2letacku s asi 14 kg, a to az do pulky tehu, nez mi zacaly problemy nesouvisici s nosenim. Kdyz jsi zvykla, nemel by to byt problem. Navic noseni je "setrna" zatez na rozdil treba od tahani tezkeho nakupu v ruce, nebo noseni ditete na ruce. Ta váha je lepe rozlozena

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist