Nízko uložená placenta

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23023 12.4.2011 19:27

Holky, chtěla bych po vás radu. Mám nízko uloženou placentu, sahá až k vnitřní brance, nicméně ji pravděpodobně nepřekrývá, ale je prostě dole no :-( Dr. říkal, že se může vytáhnout, že takový rozhodující utz bude kolem toho 30 tt. ještě k tomu je na zadní straně, teda nevím zda je to dobře nebo ne. Já bych tak horzně nedada rodila císařem a ty hrůzy co sem si našla na netu co to může vše způsobit.....že sem to vůbec hledala....měla jste něk¨terá něco podobného a zpravilo se to? Díky moc....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj , taky mám nízko na zadní straně, víc mi k tomu dr. neřekla jen klidový režim, netahat nic těžkého a bez sexu a sportování, na další kontrolu jdu příští týden 19/4 tak dám pak vědět zda se to spravilo, doufám,že se trochu vytáhne,taky jsem hned študovala internet a už radši na to prdím.... to jsou pak ještě větší nervíky

  • Ahoj, neboj ,ona ke konci těhu povyleze nahoru...a když nepřekrývá branku teď, tak už neklesne.. Já ji měla vepředu zezačátku taky nízko, ale už je tam kde má být..
    Mě zas dneska řekla mudr, že jsem bez čípku a mimi hlavu hooodně nízko..tak mě trochu vyděsila..

  • Ahojky, já měla placentu přes branku až do 34 tt. Navíc jsem jí měla na zadní stěně, takže jsem byla smířená s císařem.. Pak se ale hezky zvedla a já rodila normálně:-) Jen na sebe dávaj pozor. Kdyby jsi začala krvácet, tak hned do nemocnice....!

  • Pajjo, to se nic neděje.Počkej do 30 tt, pak se uvidí. Já mám také placentu na zadní stěně a zasahovala přes branku, takže bránila klasickému porodu. Na zadní stěně se sice hůř vytahuje, než na přední, ale ona ještě povyleze s rostoucí dělohou, neboj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist