Nimesil - mohu být těhotná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #386656 23.4.2018 9:15

Je možné že jsem těhotná. Není to ale jisté, nemám ještě pozitivní test. Dostala jsem migrénu, fakt šílenou až jsem brečela od bolesti. Nepomohly žádné babské rady....citron, mokrý hadr na hlavu, tma. Nakonec to dopadlo tak, že mi manžel namíchal Nimesil. Souhlasila jsem, už mi bylo i na zvracení a bolestí jsem nemohla vydržet. Teď mám strach z dopadů. Říkám si, co když vážně jsem těhotná. Nemá někdo zkušenost, že třeba lék také použil, když nevěděl, že je těhotný a pak to zjistili a vše bylo ok? Moc by mne to uklidnilo. Jednalo se o jednorázové použití léku, už to nebudu opakovat.

  • 23.04.2018 9:22:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nemá smysl se stresovat na léky i alkoholem, pokud nemáš ani pozitivní test. navíc dokud není embryo napojené na tvůj krevní oběd, ale je vyživováno žloutkovým váčkem, tak je to pořád v pohodě.

  • Naprosto zbytečný stres.. Mnoho žen to nevědělo kolik měsíců, bralo léky, pilo, kouřilo.. a dítě bylo zdravé. Já jsem například v těhotenství vypila nejvíc panáků za život (samozřejmě jsem to nevěděla), vykouřila krabičku cigaret, vypila snad litr vína, měla jsem zánět nosohltanu, antibiotika a různé léky apod a mimču to neuškodilo. Samozřejmě se mi to pak vracelo v myšlenkách, jestli jsem mu neuškodila, ale podle mě dítěti daleko víc uškodí stres a úzkosti, než samotné, v tvém případě jednorázové, užití léku co uleví od bolesti.
    No stress a hlavu vzhůru :).

  • I kdybys tehotna byla.... Ted to jeste nema absolutni ucinek na tehotenstvi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist