Nidace a pokles teploty - jak a kdy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #403188 3.2.2020 13:08

Milé zkušené snažilky, potřebuji poradit :) 17 DC byla ovu, 22 DC jsem slabě zašpinila, což jsem se přikláněla k nidaci, četla jsem že by měla být mezi 5. až 10 dnem po ovulaci, což by odpovídalo, ale dnes 24 DC mi teplota spadla na teplotu před ovulační. Je možné, že 5 DPO bylo nidační krvácení a 7 DPO nidační pokles teploty?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik3.2.2020 14:22

    Spíše bych řekla, že je hloupost se tím vůbec zabývat. Řešila bych to, až když by ms nepřišla. Takhle se akorát stresuješ - vyšlo to či ne. Stejně ti na tvou otázku nedokáže nikdo odpovědět, protože je to záležitost tvého těla. Pokles teploty může znamenat pouze to, že jsi byla více odkrytá než předešlé noci a s nidací to nemusí mít souvislost. To samé krvácení, mohla to být nidace a nemusela. Chápu, že toužíš po miminku, ale takto tomu nepomůžeš. Jinak také se mi stává, že zašpiním a mám pokles do 10 DPO a těhotná jsem nebyla.

  • Asi bych se v tom až tak moc nepitvala... Buď to vyšlo nebo ne

  • Pridavam se k holkam. Kdyz jsem se v tom pitvala a sledovala kazde píchnutí, zaspineni, krec nebo zmenu v teplotach, nikdy jsem tehotna nebyla. Az jsem se na vsecko vykaslala, nesledovala se, tak jsem otehotnela. To ze neprisla ms mluvilo samo za sebe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist