Nic mě nevzrušuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #102978 3.1.2013 18:43

Ahoj, mám obrovský problém 8-o nic, ale vážně nic mě nevzrušuje! Ani když si masturbuju sama ani když mi to dělá kluk, ani při sexu to semnou vůbec nic nedělá. Nevím co semnou je a co s tím mám dělat, nevíte o tom něco? Potřebovala bych nějakou radu :-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkoušela sis pustit erotický film ? Ani ten tě nevzruší ?

  • Obrátila bych se určitě na odborníka. Když se to nezlepší do 18, tak určitě. Je to vážně zvláštní... hlavně to, že se sice vzrušíš ale masturbace ti nic nedělá. Buď je to psychické, nebo nějaká porucha sexuálních orgánů...já fakt nevím. A zkoušela jsi sexuální vzrušivost jinde na těle? Líbání na krku, bradavky a další erotogenní zóny?

  • kolik ti je a to máš takto celou dobu nebo až teď?

  • A nezkoušela jsi se třeba dráždit sprchou ve vaně? Já na to narazila náhodou, že mi to dělá dobře... Do té doby jsem taky nemohla nějak vzrušení přijít na chuť, až přišlo to klitoriální. Pak teda jsem měla problém s vaginálním, ale to má většina žen. Momentálně mám problém s pravím opakem, ale to bude těhotenstvím :D Zkusila bych být tebou tu sprchu, pak nějaký ten erotický film, nebo na internetu stránky, kde si vybereš sama jakou kategorii chceš a tím třeba i přijdeš na to, co se ti líbí a co by tě popřípadně mohlo vzrušovat :) Na tvůj věk (soudím podle sebe) je ještě brzo dělat závěry, že tě nikdo a nic nevzrušuje. Dej tomu čas a uvidíš...

  • Ahoj, já jsem sexu přišla na chuť pořádně až tak cca v devatenácti letech. Řekla bych, že se prostě a jen ještě stydíš se pořádně uvolnit a užít si to... Vůbec na to při sexu nemysli, užívej si drobností.... těch doteků, polibků, dechu partnera a nech se tím pohltit.

    Uvidíš, to vzrušení příde časem... Třeba ti pak pomůže troška alkoholu na uvolnění, lubrikant nebo jiný partner / partnerka. Pokud se ti třeba v erotických filmech líbí ženy, tak se neboj zkusit i todle.;-) Je to naprosto normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist