Nezkušenost v sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379574 11.12.2017 21:41

Zdravím, mám málo zkušeností v sexu a chtěla jsem se vás zeptat jak to funguje, u několikahodinového sexu ? Slyšela jsem o tom vyprávět kamarádky

myslím tím, že se kluk udělá a co potom? Nějaké hraní než se mu postaví a pak zase?

A jak mu to udělat rukou nebo na koníčka? Prosím poradte vy, co ste zkušené, děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda nemám žádnou kamarádku co by to střízlivá vydržela několik hodin....takže tam bych kamarádky brala s rezervou. U delšího sexu občas rovnou pokračujeme nebo se mezi tím prostě mazlíme jako u předehry. Tam jde o pár minut. Nejrychlejší na znovuztopoření nebo jak to nazvat je u nás orál.

  • Kromě pornofilmů nevím o nikom, kdo by provozoval "několikahodinový sex". My s mužem vydržíme v posteli třeba dvě tři hodiny, z toho máme sex spolu třikrát, z toho orgasmus třeba jenom jednou. A myslím si, že když nemáš zkušenosti, tak ti bude úplně stačit jedna krásná dvacetiminutovka se vším všudy.

  • teda zažila jsem to párkrát, ale přijde mi to úplně zbytečný :-D je to pak už nuda.... jinak je to hlavně dlouhá předehra, pak sex, ale třeba bez orgasmu, nebo kolikrát mě ten chlap chtěl udělat několikrát na různé způsoby, takže sex proběhl vždycky pár minut, pak jiné aktivity, pak zase chvíli sex atd., a on se udělá až na konci. Nebo třeba můj manžel pokud chce, tak to umí "zablokovat", že dokáže mít sex několik hodin aniž by měl orgasmus, ale pak je problém to "odblokovat" :-D Takhle se to dá vydržet možná ty 2-3 hodiny, dýl už mě to nebaví. Začila jsem i že to tomu muži trvá třeba 2 hodiny normálně, pokud má menší citlivost, a opravdu bušit do toho 2 hodiny je hrozný. Namáhavý, pak už bolestivý, a nudný... Zlatý 15 minutovky :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist