Nevolnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36055 11.2.2011 10:26

Ahoj, mám takový možná zvláštní dotaz. Jsem již v 6tém měsíci těhotenství a zdá se mi, že kdykoliv máme s manželem sex, tak potom následně zvracím a je mi dost zle. Přijde mi to dost zvláštní, ale už si toho všiml i manžel. Máte někdo podobnou zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já teda nemívám, co popisuješ, ale možné to je, protože se vyvolá velké množství hormonů a ty někdy působí tak jak píšeš. Někdy i na začátku porodu ženy zvrací kvůli hormonálním změnám. Ale co se s tím dá dělat, nevím.. :(

  • Ahoj, já jsem v 9.týdnu a mám to podobně jako ty, taky je mi po sexu špatně, bolí mě podbřišek, ale nezvracím. Ale i tak je to dost nepříjemný, ale tak za hodinu už jsem zase vpohodě. Souhlasím s marinerkou, jsou to ty hormony, mě jinak od začátku těhu nic není, žádný nevolnosti,jen od začátku jsem začala hned přibírat, už mám 3kg nahoře - hormony:-)

  • ahoj, u svého druhého těhotenství jsem to měla také tak, jinak 1. a 3. na to v celku v pohodě -nevím proč, ale důvodem k zvracení v pozdějším stadiu bylo to, že mi nedovíral žaludek a hodně poloh v leže, či vodorovné poloze, takže i v kleče mi prostě vadilo..Většinou mi jen hodně nadavovalo, ale i jsem se při tom pozvracela (měla jsem co dělat doběhnout na WC), ve druhém těhotenství se mi vlastně dělalo špatně už jen při pomyšlení na sex, takže tam to bylo umocněné i tímto, ale zas jsem musela občas ustoupit-respektive manžel se tak snažil i okolo a snažil se mě navnadit a tak hezky přemlouval..., stejně tak jako manžel občas ustoupil, když jsem měla nynfomanské sklony v prvním těhotenství :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist