Nevolnost v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437740 28.3.2021 17:39

Ahoj, jsem ve 14tt a trpím nechutenstvím a zvracením. Udržím v sobě maximálně jedno jídlo za den a i to mi dělá problém. Zvracím i tekutiny. Doktor mi napsal prášky, ale nepomáhá to. Z toho častého zvracení už mám podrážděný krk a zvracím krev. S váhou jdu samozřejmě dolů. Jsem už na pokraji sil. Celé dny proležím, protože nemám sílu a k tomu mám velmi nízký tlak, což mi taky nepomáhá. Není toto už na kapačku? Lze si vůbec o ni u doktora žádat? Cítím, že už nemůžu.. Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli zvracíte krev, měla jsem být u dr. dávno. Navíc bych žádala o výměnu prášků za čípky, nejen kvůli podrážděnému krku, ale kvůli tomu, abyste je v sobě udržela a nevyzvracela dříve, než zaberou (což je zřejmě váš případ, pokud nezabírají).
    Určitě bych zítra zavolala dr., ať vás pošle do nemocnice. Pokud tak neučiní, šla bych na pohotovost. Přeji, ať je brzo lépe a jste v pořádku vy i mimi.

  • Asi bych zítra šla opět k dr, jiné prášky a pokud to nepomuze tak do spitalu. Aby nebylo tehotestvi ohrožené nedostatkem živin. Stejně jako ty, pokud už jsi na tom takhle blbe.

  • Okamzite znovu k doktorovi, prinejhorsim doktora vymenit, pokud s vami nic nehodla delat. Jsou zeny, ktere maji tehotenske nevolnosti tak silne, ze je mohou i ohrozit na zivote, tohle rozhodne nepodcenovat!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist