Nevolnost, co teď dělat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409560 11.11.2019 8:34

Ahoj, ráno mě v sedm probudily krece ve střevech a hned jsem letěla na wc, skoro průjem. Chvilkove mi bylo i na zvracení, ale zatím jsem nezvracela, ale škytalo se mi a od žaludku mi je dost divně. Zkusila jsem snist banán na interentu mi vyjel jako dietní jidlo, ale sotva jsem snedla půlku tak jsem letěla zase na wc a zase téměř průjem. Piju černý čaj. Jako střevní chřipka mi to nepřijde, u ni jsem kdysi zvracela o sto šest a bylo mi mnohem víc zle atd. Včera jsem jedla docela špatne kombinace jídel na oběd bramborový salát, pak vecer jsme měli chlebíčky, a během dne u kávy jsem jeste mela zákusek. Říkám si zda to není z toho prostě špatně zkombinovane jidlo, je pravda ze kdyz si dam obcas takove jídla tak me pak prožene, ale dneska jsem už byla dvakrát na wc, a od žaludku mi je fakt divne takový tlak. Nemůžu nic snist. Nemám ani chuť. Jsem slabší. Nejhorší je že mám dnes dopoledne pohovor, není určeno na jakou hodinu mam proste dojet během dopoledne, a ja mam strach někam vyjít z baráku že me chytne zvracení nebo hůř to druhé. Tak nevím, přijde vám to jako střevní nebo mám třeba za dvě hodky na ten pohovor jet? Uvidím jak se budu cítit, ale zákon schválnosti je zákon schválnosti, mam fakt strach jet někam že se mi udela zle. Pohovor bych kdyztak přesunula na zítřek, ale nevím zda se mi uleví. Jsou nějaké věci v lékárně na průjem třeba? Doma nic nemame:-( ani nevím co jíst, asi jen nějaký piškoty? Banán ze me hned šel. Jsem čerstvě po nemoci kontrolu u dr mam ve středu tak se mi moc nechce zase lítat po dr ted jsem tam byla jak doma. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik11.11.2019 8:42

    Ahoj, na střevní potíže je endiaron a je dobré ho mít doma. A také ještě imodium je dobré na střevní obtíže. Občas se stává, když člověk sní více mastného, tak jak není zvyklé, tak ho to prožene.

  • Když jsi jedla banán a v půlce letěla na záchod, tak to opravdu nebylo banánem, tak rychle to nefunguje :D Je možný, že to je jenom tou kombinací jídel. Každopádně dietní režim, hodně pít. A na průjem je endiaron, imodium nebo i smecta. Já používám imodium a teď mám smecta go, to se nemusí zapíjet, je to takovej pytlíček, co sníš. Pokud to nepřejde, tak opravdu k doktorovi. ;) Já trpím na průjmy už téměř rok a půl a teprve teď mě poslali na vyšetření. Podezření na celiakii nebo alergii na lepek. Měla jsem průjem 2 týdny v kuse, pak 2 dny normální, jeden den zácpa a dneska zase průjem, už jsem zoufalá :( Kéž by to byla jenom střevní chřipka. Salmonelozu jsem nikdy neměla, ale myslím, že bys musela chodit častěji a několik dní. Taky na to měli u mě podezření, ale naštěstí se to nepotvrdilo (chodila jsem každou půl hodinu i v noci a tekla ze mě jenom voda - obarvená endiaronem, kterej jinak nepomohl. Odvezla mě záchranka)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist