Nevím si rady

Otázku položila: Anonymní uživatelka #146004 9.8.2013 21:02

Ahoj, chtěla bych se podělit s zážitkem z prázdnin. Už 5 jezdím na tábor, kde se mi líbí jeden kluk. Je to skvělej kámoš, ale občas si ze mně dělá srandu, což mi dost vadí. Ale k věci. Tenhle rok jsme se trochu opili a líbali se a osahávali. Ten kluk o hodně stoupl na žebříčku oblíbenosti. Mám ho hrozně ráda, nevim co mám dělat. Nějaká rada by se hodila. Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Co je na tom špatného?:) Řekni mu, že se ti líbí a že ho máš ráda, ale radím ti. Jen pokud vidíš, že o tebe má aspoň trochu zájem a jak čtu, tak to vypadá, že ano:-) pokud je chytrý, pochopí to, ale chci tě upozornit. Pokud z toho něco bude, je možné, že až se rozejdete, ztratíš ho jako kámoše (to se stalo mně), tak uvažuj, jestli stojí za vztah a ukončení přátelství, nebo jestli víš, že by jsi s ním byla šťastnější jako s přítelem, než kamarádem;-) toto je velmi důležité a není příjemné, když přijdeš o někoho blízkého.

  • Ahojte, mám takovy menší problemek.. muj kluk po me chce sex .. jenže ja sem ješte panna a bojim se toho , že to bude hrozne bolet ..tak se chci zeptat tech co už meli svoji "noc" . Je Mi 17 . dekuji :)
    :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist