Nevím, jak navázat kontakt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426950 16.1.2021 19:34

Ahoj, je mi 17 a ještě jsem neměla žádný vztah. Nevím, jak navázat nějaký bližší kontakt s oným klukem/holkou, maximálně se začneme bavit a k ničemu nedojde. Nevím, jak vysílat nějaké signály a jak je poznat.

  • 16.01.2021 23:27:49 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A jak by sis to představovala, že navážeš kontakt a rovnou na to hupsnete? Povídej si, pokud si budete navzájem sympatičtí domluv se kdy se uvidíte příště, zase si povídejte, sbližujte se postupně...

  • To, že jsi neměla v 17 vážný vztah není nic zvláštního. Některé holky mají svůj první vztah třeba ve 20, 30 letech a není na tom nic divného. Ono se vyplatí počkat na někoho, kdo za to opravdu stojí, s kým budeš šťastná, bude tě milovat a ty jeho, budeš s ním sama sebou, uvolněná a klidná a budeš se vedle něj cítít dobře. V 17 máš ještě spoustu času, ono to přijde, neboj. Říká se, že to přijde, když to budeš nejmíň čekat a je to pravda. Já tomu nikdy nevěřila, když mi to někdo říkal, že to přijde, když zrovna nikoho nebudu hledat a stala se to, přišel mi do života skvělý člověk, jen tak z čistého nebe se mi dostal do života a už to je. Je to ta pravá láska, kdy se ti podlamují kolena a máš motýly v břiše. Chci jen říct, abys na to nespěchala a nenechala se strhnout okolím, které na tebe bude tlačit otázkami typu už máš kluka a kdy si už konečně někoho najdeš? Toho si nevšímej. Něco takového se nedá naplánovat, nikdy nemůžeš naplánovat to, do koho a kdy se zamiluje š. Jsi ještě velmi mladá, tak hlavu vzhůru. Užívej si život, bav se s kamarády, věnuj se škole, dělej, co máš ráda, pracuj sama na sobě a ono to časem přijde. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist