Nevěřím příteli, a tak když usnul,začala jsem číst jeho zprávy.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63426 22.7.2012 0:09

Ahoj.. potřebuju radu, prosím jen o normální názory, není to pro mě lehké. Za necelý měsíc mám termín porodu, přítel mě před pár měsíci podvedl. Od té doby mu nevěřím a ted když usnul podívala jsem se mu na zprávy a zjistila jsem, že mě nejen podvádí dál, ale dokonce už ne s jednou, ale se dvěma. Měl tam napsáno- chtěl sem vás svést atd.. Takže.. Co ted, já do rána počkám a pak ho už nechci vidět, jak mu to ale říct že to vím. Klidně mi nadávajte, že jsem mu tam hrabala, je mi to fuk. To, co udělal- a dělá je horší. Jak se ted zachovat? Díky všem co odpoví

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tak to mi je teda líto, kdyby to bylo jednou tak by to člověk odpustil, ale takto... a ještě v tvé situaci, sama mám teď malé mimčo a kdybych prožívala to co ty tak nevím, jak bych to sama pořádně řešila. Možná by prospěla pauza, s tím, ať si to pořádně promyslí, co chce jestli rodinu nebo ty ženské. Možná si napsat na papír pro a proti, ale pokud bych to finančně zvládla tak bych od takového chlapa odešla. Naši tež měli italské manželství, tatík podváděl, chyby dělali oba dva, prostě se nesnažili, a možná by pro mě bylo lepší, kdyby se tehda rozvedli, jako dítě jsem to všechno vnímala až moc. A vím, že bych z tohoto důvodu kvůli dítěti v opravdu špatném vztahu nebyla. Je něco jiného krize, to je občas všude, ale dlouhodobé problémy to už je lepší jít od sebe. Ale byla bych teď opravdu tvrdá na něj, ať se prostě "vzpamatuje".

  • já přišla ex na nevěru měsíc před porodem našeho dítěte, taky jsem mu projela mobil, ale to jsem měla opravdu velké podezření, které se mi jen potvrdilo. Normálně jsem se ho zeptala, jak to má se slečnou XY, ten na mě jen hleděl a začal koktat, jak to vím. Řekla jsem mu, že z jeho mobilu a jak to chce řešit. řešit nic nechtěl, byl do ní až po uši zamilovaný, tak jsem začala řešit já, přes víkend jsem se sbalila a odstěhovala narychlo k rodičům, kde se muselo na mimčo všechno připravit. On milenku neustál a tak jak byl zamilovaný,t ak se velice rychle odmiloval, dostihla ho krutá realita a skončil na antidepresivech (samozřejmě kvůli mě). O mimčo jsme se soudili, má soudně dané alimenty a styk, je sám, já mám přítele, který má rád mě i syna jako by byl jeho vlastní.

  • ahoj, to je idiot takový chlap, nechápu jak někdo může podvádět svoji těhotnou ženu!!!!! ještě když máš před porodem musí to být strašné řešit takové situace, sama asi moc nevím co bych dělala, ale jsem spíše rázná a asi bych neměla nervy se s malým miminkem zajímat ještě o to, zda chlap mě podvadí nebo už toho opravdu nechal. Teď záleží také co je pro něj milejší zda vy, nebo ty ženský. Je pro tebe a pro dítě hlavně důležitý klid, miminko vše vnímá a pak si dělá vzorec do budoucna, nebylo by dobré kdyby jste museli řešit takové věci.. No každopádně určitě si s mužem promluv, měl by pochopit, že ženský beztak od něj odejdou a nakonec by zůstal sám a hlavně bez rodiny, jestli Vás opravdu miluje, tak zůstane s Vámi a nechá toho, ale pro mě muž, který podvádí ženu v tomto období "vzniku" rodiny nepříjde moc dobrý. Ale zase na druhou stranu, žena chce mít úplnou rodinu tak asi nějaký pokus o nápravu, zda tedy o to stojí i on.
    Je to velice nemilá situace a je mi to líto. Musí to být strašně bolestivé.. Přeji hodně síly ať to zvládnete buď spolu nebo sama!!!!!!!!!

  • Ahojky, já naprosto souhlasím s Terezíkem. Nemá cenu být ve špatném vztahu kvůli dítěti. Mě můj přítel také jednou podvedl, bylo to před třemi roky, to jsme měli krizi. Od té doby uplynulo spoustu času než jsem mu dokázala zase věřit. Ale odpustila jsem mu to. A vím, jsem si stoprocentně jistá, že už se to nikdy opakovat nebude. Být na tvém místě, řeknu mu na rovinu, že to víš. Ale dopředu si pořádně promysli, protože po porodu budeš potřebovat někoho, kdo se o tebe postará, kdo tě obejme... Já jsem měla šestinedělí dost těžké.

  • petulinkaa1322.7.2012 10:26

    Tak na takovyho se vyprdni,dobre ses koukla do mobilu,ja bych to udelala taky,alespon vidis jak je blbej,jeste si to tam necha.Vyprdni se na nej,najdes lepsiho tatinka pro mimco,nema cenu utužovat vztah jen kvuli mimču,byla by si nestastna.

  • Tvůj chlap je teda dobrý hajzl!! omlouvám se za ten slovník, ale tohle bylo 1. co mě napadlo, jak jsem si to přečetla
    Okamžitě bych od něj odešla, máš na lepší!

  • nebudu ti nadávat, pokud jsi měla podezření a podívala ses, není proč ti nadávat.... jdi od něj, toto ti poradí každá normální ženská. máš snad svou hrdost. hodně štěstí ti přeji.

  • ahoj já jsem s manželem už 13 let (z toho 6 let manželé) a miminko nám přes 2 roky nejde. Letos v lednu mě podvedl s mojí nejlepší kamarádkou (jestli se ta ču..a dá tak nazvat) a její manžel je u toho ještě navíc nahrál na digtafon (prej to tušil, ale dnes už z okolností vím, že jim manželství nefungovalo a nám ano a rozhodli se nám ho zničit a vše prostě nahráli) jenže můj chlap blbec té čup..e prostě podlehl. Já nic netušila a až její manžel přišel za mnou do práce a pustil mi to. Složila jsem se, bylo to děsné. Přes 2 roky se snažíme o mimi a on mi udělá tohle....no dávala jsem mu šílené kapky. S ní jsem nic nevyřizovala, nebudu se ponižovat na její úroveň a jemu jsem dala ultimátum, buď si mě před ní obhájíš a získáš zpět a nebo je konec (ale neuměla jsem si konec představit, je to to jediné co na světě mám) Přesvědčil mě, že toho moc lituje, že udělal hroznou věc a stalo se to jen jednou. Navíc ona se nás i po té (co jsem ho nevyhodila) snažila rozdělit, furt mu volala a psala, jela za ním do práce mu mě rozmlouvat a tak.....ale on si uvědomil o co může přijít, jakou chybu udělal a prostě to nedokáže vysvětlit, proč se nechal svést a myslel tím mezi nohama. Nejhorší pro mě je ta nahrávka to každé slovíčko co jsem tam slyšela.....no to nebudu už dále rozebírat. Každopádně je to už půl roku, jsme spolu, relativně šťastni (on mi ve všem pomáhá dokonce začal se mnou i vařit, dělá snídaně a chce být jen se mnou), mě se to občas v hlavě bohužel zapne a klidně mu to 2 hodiny vyčítám a mám milion otázek na které mi říká jen "nevím, jsem debil".....takže pokud si si jistá že už se to nebude opakovat, tak bych to ještě zkusila nějak s ním probrat....a aby si tě opět "získal" zpět, ale jestli chápu, je to opakované...a to bych to ukončila. Já i manželovi řekla, ještě jednou a je konec. Jinak teď už mu ani mobil ani mail nečtu (samo po tom incidentu jsem mu natajno vše hlídala) ale teď mu už zase věřím, vím že mi chtěla zničit život ta moje 9let nejlepší kamarádka......drž se a určitě to s ním prober.

  • Tak co? Jak jsi to vyřešila? :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist