Nevěra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420746 12.8.2019 20:48

Ahoj všem hlavně babam 🙂mám takovou docela trapnou pro mě otázku atak radši píšu anonymně :/ dá se nějak poznat u partnera ,když snim spíte ,že vám byl nevěrný ? Dnes se mě na tohle zeptala kamarádka nedokázala jsem ji odpovědět to se přece nedá poznat ne ? Tak jsem ji řekla že pokud má nějaký pocit že ano tak to tak většinou jo znáte to takový ten vnitřní pocit .

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tenhle pocit, jsem jednu dobu mela taky. Ale na nic jsem neprisla a do ted me to sem tam hlodá:-D
    To by me zajimalo, jestli ten vnitřní pocit, bývá vetsinou pravda.

  • Znam a mivala sem casto. Za cele roky se nic takoveho nepotvrdilo takze jednat na zaklade nejakeho pocitu je hovadina.

  • Rebeca13.8.2019 9:54

    Známe. U mě měl pokaždé vnitřní pocit pravdu. Vždycky jsem se tam snažila hledat racionální zdůvodnění, racionálně mi vycházelo, že to tak není (šlo o různé věci, ne jen nevěru), ale ve všech případech se pak ukázalo, že pravdu měla intuice.

  • Intuice me někdy až děsí :-D my baby ji máme fakt Dobre vyvinutou, a pak je to o člověku, někteří ji mají ještě silněji vyvinutou. Kolik jsem mela intuic o čemkoliv, a fakt to tak pak bylo. :-D někdy mi přijde že snad i můžu rovnou předpovědět že v ten den se něco pose**:-D

  • Fartakova6.10.2021 22:33

    Holky můžete mi poradit? Myslím si, že je mi manžel nevěrný. Mám chatu asi 20 km od nás a já si myslím, že si tam vodí milenku. Nechci o něj přijít, proto ho nechci z ničeho obviňovat, ale chtěla bych to vědět. Co myslíte? Nechat to plavat? Případně používala jste některá třeba skrytou kameru?

  • Jilkova416.10.2021 0:28

    Používala, a to úplně ze stejného důvodu jako tu popisujete. Nevěra se mi potvrdila a naprosto nedokáži říct, jestli je to dobře nebo špatně. Ale vyčistilo to vzduch, manžel se přiznal a jsme spolu dál.

  • Fartakova19.10.2021 22:55

    Mohu se zeptat, jakým způsobem jste ty skryté kamery nebo kameru použila? Jak to udělat jednoduše?

  • Jilkova421.10.2021 12:44

    Ono je to hodně různé podle situace, kterou doma máte, ale podívejte se na https://www.1obchod.com/2-skryte-mini-kamery , kde si můžete vybírat ze spousty mini kamer, které se dají dobře skrýt. Kupovala jsem skrytou kameru, kterou jsem měla druhý den po objednání doma a byl v ní přehledný návod na instalaci, takže jsem to zvládla úplně bez problému sama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist