Netestuju špatně?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25268 9.2.2011 6:41

Ahoj holky,
já vážně nevím.
Mám doma testíky Life light. Testuju už od sobotu. Od pondělí začaly plodné dny.
Test je ale negativní - budiž. Ale jak se vám zobrazuje kontrolní čárka? Já jí vidím takovou slaboučkou.
Tak nevím jestli nedělám něco špatně, ale vše jak je uvedeno v návodu.
Různé ostatní příznaky plodných dnů jsou jak podle učebnice. Tak nevím.
Co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, koukala si na záruku OT? Podle mne je to divné, nebo zle testuješ, mě se to osobně nestalo, já teď doma mám Your Days a před tím jsem měla jiné, ale vždy kontrolní proužek byl silný a pěkně viditelný. Kdy testuješ? nesmíš z ranní moči, nejlépe někdy odpo, vždy ve stejnou dobu a dvě hoďky před tím omezit pití jak to půjde. Zkus si skočit do lékárny a kup si jiný testík, kusovku, stojí okolo 30.- Kč
    Držim palečky, určitě se podaří a pro jistotu trdlikejte :D

  • Taky jsem měla testy Life Light a mám s nimi stejné zkušenosti. Pět dní slabá čárka a z toho dva dny byla o trochu víc vidět, ale nikdy nebyla jako ta kontrolní. Testovala jsem odpoledne a 2 hodiny před tim jsem nic nepila. Na další měsíc jsem si koupila raději jiné testy......tak uvidíme.

  • Petra39.2.2011 8:43

    Ahoj, já jsem testovala minulý cyklus 9 dnů a vždy negativní, ikdyž mi graf BT vyznačil ovu, testy vyšly negativní. Tento cyklus jsem testovala od soboty a včera jasně pozitivní. U testu life light mi přijde kontrolní čárka vždycky nějaká slabší než u jiné značky. Včera jsem si udělala současně i test PERCOM a taky pozitivní :) a tento testík má kontrolní testovací čárky podstatně tmavší. Myslím že testuješ dobře, jen má prostě life light podstatně světlejší proužky (oba). Ještě jedna zkušenost... v pondělí jsem dělala taky oba testy a life light pozitivní obě čárky stejně silné a PERCOM jasně negativní a den nato byly oba testy jasně pozitivní s tím, že testovací čárky byly u obou testů o dost tmavší než kontrolní. Tak moje zkušenost:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist