Nespavost v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #126170 5.3.2015 10:38

Ahoj holky,budu koncit 4 mesic a trpim vecer silenou nespavosti,porad se prevaluji,mate nejakou radu jak se vyspat?Jinak chodim jeste po obede,protože uz kolem 11 hod dopoledne jsem zrala na spani.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka5.3.2015 10:58

    jo, tak to počkej až budeš v 8. nebo 9. :-D
    Mě ve 4. trápilo mravenčení v jednom boku a ten druhej sem měla už tak naprd z toho věčnýho spaní na něm, že sem se téměř nevyspala.

    Teď mě právě trápí už ta šílená váha co sem nabrala, prcka mám napříč, takže se jí nelíbí ani spaní na boku, páč jí ležím na hlavě nebo nohách :-D na zádech se dusím :-D no už aby byla venku :-D V noci se převaluju co půl hodiny a to je žrádlo :-D jak mě všechno bolí.. Pak každou hodinu na malou.. Buď ráda, že tam ještě nejsi :)

  • Přiznam se,ze se nedivim,ze nemůžeš spát,pokud spis odpoledne.jak dlouho spis? Chce to asi pak nějakou aktivitu,aby jsi vyniká trošku energie a zbavila se.nevím,kdy ráno vstavas,ale to je zacarovany kruh.
    Odpoledne spis a pak nemůžeš spát v noci.a protože se v noci pořádně nevyspischce se ti spát brzy před polednem.

  • Ahoj. Já teda usnu jak špalek ale v noci se často budím a jsem třeba 2h vzhůru. Kolikrat už ani neusnu :-/ Nijak jsem to zatím neřešila. Řekla bych že to k tomu těhu patří....;-)

  • Já ve 4 měsíci ještě pracovala a nemohla jsem si dovolit jít lehnout v 11 hodin. ... A pokud spíš i odpoledne tak se pak nediv, že v noci ponocuješ .... Jinak je to normální. V 8 a 9 měsíci se budeš probouzet každé 3 hodiny, aby ses mohla jít vyčůrat

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist