Nervy v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23074 7.12.2012 14:05

Ahoj
Potřebuju jen spíš radu nebo podporu.Začínám třetí měsíc těhotenství,dokončuje se rekonstrukce v bytě,za týden se máme stěhovat,práce,školení,Vánoce,prostě je toho na mě moc a jsem protivná,unavená.Dneska jsem se pohádala s přítelem vlastně kvůli blbosti,prostě jsem bouchla a on toho má hodně taky tak není momentálně moc chápavý a sdílný.Rozhodla jsem se,že půjdu spát do svýho bytu a dám si klid a samotu.Řešili jste taky nějaký takový přetlak?Co s tím?Vím,že jsem to asi přehnala,ale taky nejsem robot:-( ještě v tomhle období...
Díky

Sex je pravidelně,cvičit chodím,ale nějak mi to asi nestačí :-)Prostě spíš takovej ten pocit,že je toho hodně a ono toho hodně je a já bych si nejradši zalezla a schovala se před tím..Bujelo to ve mě od včerejška a až dneska,když jsem se vyvztekala stylem,tak já se ti na to můžu tak akorát vy....se mi ulevilo.Ale zase je naštvanej přítel,on je někdy v něčem trochu ženská teda :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek897.12.2012 14:20

    V těhotenství raší hormony, takže to tak bývá, že jsme všelijaké. Pokud je to jednou za čas, měl by to chlap pochopit. Samozřejmě na to mysli a snaž se krotit, abyste se nehádali často :)

  • je to normální jsi těhotná :) někdy se cítím stejně, vybouchnu kvůli věcem který by me normálně nechávali úplně v klidu. hlavně je toho fakt hodně, zkus občas úplně vypnout, najít si třeba nějaké pohodové cvičení pro těhulky, já jsem chodila na břišní tanec ale těch možnosti je určitě víc. uvidíš že jak bude po vánocích a rekonstrukce hotova, tak si na ty špatný chvíle ani nevzpomeneš a budeš si užívat rostoucího bříška :)

  • lulatko7.12.2012 14:20

    Buď v klidu. Já prvních 5 měsíců prožívala po psychické stránce peklo díky "velice chápavé" nadřízené, která mi dávala moje jinak dlouho plánované a avizované těhotenství (protože se svých podřízených na rovinu ptala, kdy plánují děti) nakonec pěkně vyžrat... Obzvlášť výživné to bylo první trimestr, když jsem navíc musela zůstat doma z důvodu hematomu a neustálého krvácení a špinění - prostě neuvěřitelný teror i na dálku. :( To nepřeju nikomu. Dcerka se mi narodila naprosto zdravá a je v pohodě, takže věřím, že se o mimčo obávat nemusíš. Promluvte si s chlapem v klidu, je toho na vás prostě moc a ty malichernosti za to nestojí. Nejdůležitější jste přece pořád vy dva a vaše mimčo na cestě. ;)

  • Přesně jak píšou holky, každá si tím projde. Najdi si nějakou aktivitu, třeba si přečti nějakou hezkou knížku, nebo nějaký to cvičení. Taky jsem se s přítelem ppořád hádala na začátku těhu. To je normální a nemůžeme svoje pocity taky věčně držet na uzdě. Teď se hormony plaší a nikdy nevíš ani sama, co tě to pomine :D S přítelem si hezky promluv, on to pochopí. Nestresuj se, nedělá ti to dobře a pokud si to u přítele vyžehlíš, tak na tyhle nálady doporučuju sex :) Ono to z tebe do druhýho dne vyprchá a budeš zas v klidu :-D;-)

  • venysek7.12.2012 20:10

    Udělejte si s přítelem aspoň chvilku pro sebe, popovídejte si, vysvětlete si vše v klidu.. Já jsem vyloženě nebouchala přetlakem, ale jsou dny lepší a horší a někdy až přehnaně reaguju na nejmenší záchvěv protivnosti v manželově hlase.. Naštěstí jsme teď v klidu víc než kdy jindy.. Je fakt, že je to asi i díky tomu, že jsem na neschopence, protože kdybych ještě chodila do práce, kde bych v tomhle období byla taky dost přetažená a manžel by mi asi nedokázal být tou úplnou oporou, protože toho má sám moc, asi by to bylo napjatý..
    Mysli na to, že bude konec rekonstrukce a stěhování do novýho je vlastně radost, Vánoce nemusí znamenat, že se člověk zblázní a konec konců v práci taky nemusíš být za každou cenu, pokud by to na tebe mělo být moc.. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist