Nerostoucí čárka na tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175024 14.6.2017 8:01

Ahoj, potřebovala bych spíš než poradit tak uklidnit, pokud to půjde.. v neděli jsem našla na tt druhou čárku, ale od té doby jsem testovala každé ráno a přijde mi že se čárka nijak nezvětšuje.. možná jen zbytečně plašim, ale dokázala jsem se sama teď opravdu dost vystresovat.. :-( snažíme se přes dva roky a teď i když tam ta druhá čárka je tak se pořád bojim že se to ještě pokazí.. přikládám obrázek, je to odshora 8., 9., 10. a 11. den od KET 4 denního embrya, ještě dodám že 6. den byl test negativní.. měla jste to některá taky tak a dopadlo to dobře? předem moc díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys14.6.2017 8:34

    Zkusím tě uklidit, osobní zkušenost ale nemám. Každopádně test jen potvrzuje těhotenství, neumí určit jestli něco je nebo není v pořádku. Moč můžeš mít pokaždé jinak zředěnou. Takže bych se na to, že čárka nesili moc neohlizela. Zajdi si na krev a za dva dny zas a budeš moudřejší. Nemusíš čekat na doktora, můžeš jít i jako samoplatce. Jinak strach o mimi je normální, bude tě provazet celé tehu, i po porodu a vlastně až do smrti. Držím palce, ať to dopadne dobře ;-)

  • hajtlik14.6.2017 8:48

    Já myslím, že je vše ok, nestresj se zbytečně, čárka je dost silná, nejde o rysku ani falešného ducha :) Gratujuji maminko a hlavně klid :) Měla jsem to podobně, čárka mi i slábla a bylo to jen pomalu rostoucím hcg :)

  • Petra3514.6.2017 8:59

    moc držím pěsti, ať sílí a vše je ok :-) já jsem taky po KET 4denního embrya, byl to už několikátý KET, teď jsem v 16.tt a strach mám pořád, jak píšou holky, bát se budeš už celé těhotenství a pak o mimčo celý život, ale to je asi normální :-)

  • Borlova14.6.2017 10:27

    A tohle je mamatest? Zkus jiný test, s mamatestem mám špatné zkušenosti, že když už na jiných testech byla výrazná čárka, tak na mamatestu slabý duch. Ale jak píší holky, může to být i tím, že třeba máš moc zředěnou moč. Zkus se vyčurat a pak dvě hodiny před testováním nepít a udělat test z té další moči po dvou hodinách. Já to takhle měla, že ráno moč jsem měla moc zředěnou a na testu dušík, tak jsem dvě hodiny nepila a pak testovala z koncentrovanější moči a čárka byla o dost výraznější. A zbytečně neplaš, pozitivní testík je a vše určitě bude ok ;-)

  • Na testu jsem měla uplne to samé :) dnes jsem byla na gynde a uz se ukazal drobek i na ultrazvuku. :) takze zadny strach ;)

  • Ahoj, zkus opravdu jiný test. Mě nezklamal ClearBlue. Je kvalitní a poměrně citlivý. Jinak já byla na krvi taky jako samoplátce. Ráno mi vzali krev a odpoledne ten samý den jsem znala výsledek. Cena je do 200 Kč a výsledek spolehlivý:-) Moc držím palce, ať to vyjde a vše probíhá bez komplikací:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist