Nemocná a začátek těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269266 4.9.2019 12:56

Ahoj ženy, jsem nemocna, vecer teplota 37, 5 dnes kolem 37,1 pálení v krku velká rýma, snažíme se o mimi takze je možné ze uz jsem v tom nechci nic zanedbat.. Za týden mam dostat menzes, vecer sem si dala paralen 500 ale bojím se dat další nevim jestli ho můžu... A k mudr jdu zitra dnes ne nechtela vzít..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Paralen se muze i v tehotenstvi a kdyz jeste ani nevis jestli jsi tehotna, nehrot to tak. Zbytecne se budes stresovat.. Nehlede na to ze i kdybys otehotnela, hned takhle brzy ty leky myslim k miminku neprichazeji, to az pozdeji pres placentu (aspon mam ten pocit).
    To bych se spis bala aby pripadna nemoc nezabranila otehotneni.. (nevhodna doba pro uhnizdeni vajicka)

  • Už bych asi paraleny nejedla, stejně jako plísňové sýry, syrové maso, nechodila mezi lidi, abych nedostala nějakou nemoc. Jen bych s mužem počítala kdy budeme pracovat na miminku a pak se devět měsíců pizorovala.
    Bože děvče, a co zdravý rozum? Otěhotníš tehdy, kdy to má být, dítě se udrží také jen tehdy, když to příroda bude chtít. Ale s tvým přístupem nevim nevim, už teď musíš být vynervovaná, stažená. Uvolni se a nech to být, co má se stát se stane.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist