Nemoc v 26tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #236720 29.12.2019 13:31

Zdravím všechny!
Už několik dní mě trápí ucpaný nos a dávivý kašel. Nemám horečky. Zatím beru jen paralen 500 2xdenně a včera jsem v lékárně koupila Stoplašel pro děti.Mám strach aby nějak ten kašel neublížil mimču.Myslíte že by nemoc ublížila miminku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S tím paralen bych byla opatrnější, když nemáš bolesti ani teploty...možná třeba na noc půlku, aby ses vyspala. Jinak jsem to měla taky tak, až jsem se bála, že porodím. Dokonce i ve zhruba stejném období, ale všechno je v pořádku. Jediné, co mi ten kašel udělal bylo, že mi vylezla obří křečová žíla mezi nohama 8-o. A to mě teda dost štve, jinak miminko v pohodě a neporodila jsem :-D.

  • Ja bych zase paralen nerusila, teda pokud se citis fakt mizerne. Paralen miminku nic neudela, i doktor mi rikal ze mnohem horsi pro nej je kdyz ,,trpis,, nez kdyz si ten prasek das. Na nemoci a nachlazeni jsem v polovine tehotrnstvi trpela dost. Na kasel bych zkusila jitrocel, teda po porade s lekarnikem. S kaslem bych se bala spis asi tvrdnuti bricha.

  • Na dráždivý kašel doporučuju Drosetux neo, je vhodný pro těhotné. Jsem 9tt,kašle jsem se nemohla zbavit skoro 2 týdny, Stopkašel vůbec nezabíral. Ten Drosetux jsem měla pro dceru a po přečtení letáku jsem si ho 3 dny vzala taky a jsem bez kašle.

  • K čemu bereš paralen pokud nemáš horečku nebo veliké bolesti?
    Na kašel užij vhodné a účinné leky, případně není od věci návštěva lékaře, který zhodnotí i případnou nutnost antibiotik. Ne všechny bylinkové přípravky jsou v těhotenství vhodné a než nastoupí jejich účinek trvá to déle a zbytečné se pak trapis.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 662 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist