Nemam jeste zadna prsa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42209 5.8.2012 11:01

Dobrý den,
je mi 14 a ještě nemám vůbec žádná prsa (o měsíčkách ani nemluvě). V posledním čtvrtroce se mi jenom trochu zvětšily bradavky ale nic víc. Bojím se, že nebudu mít žádná prsa. Myslíte si, že je to pořád normální? Díky za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Většinou prsa začínají růst, až když má žena MS (více hormonů). Já dostala MS v 15,5 a od té doby mi teprve začala růst prsa. Dnes ve 20 mám mezi B-C, tak se neboj. ;)
    Ale určitě také záleží na tom, jakou máš postavu. A taky se můžeš podívat na mamku nebo sestry, pokud v rodině nemáte velká prsa, tak je mít bohužel asi také nebudeš. I když to zase nemusí být pravda, ségra má D-E, druhá tak ty C, no třeba ještě narostu, ony jsou starší. :D

  • Buď vklidu, mě je 16 a prsa nemám skoro žádné :D Ale jsem celkem vysoká(175) a dost hubená(53kg), ale to že nemám skoro žádné prsa mi nevadí. Ani mému příteli to vůbec nevadí :)
    Prostě buď jednou vyrostou samy nebo vyrostou až budeš těhotná a potom budeš kojit, tohle vůbec nemá cenu řešit :)

  • Kočko neboj určo narostou já byla do 17ti jako deska a vážila necelých 50 kg, to samé s menstruací. Pravidelně mi začla až po 16tce a vlastně až po tom co jsem začla sexuálně žít to mi bylo 17 náct. Nikam nespěchej tvé tělo se soustředí na růst i jiných částí a ne jen na ty co ti pak celý život budou dělat starosti :-) Dneska mám skoro D tzn 4ky a jsem z toho na nervy. Věř že chápu jak se cítíš, já měla taky komplexy protože všechny holky na Zš už byli jak maminy a já nic. Dneska se tomu jen směju a věř, že ty za pár let budeš taky, určitě jsi krásná i jinak tak dej světu na obdiv svou dívčí krásu!! Hlavu vzhůru.:-D:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist