Nemám chuť

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62120 23.4.2012 8:51

Ahoj holky, jsem 15.týden a musim říct, že vůbec nemám chuť na sex. Manžel je OK, ale mě to vadí. Vždycky jsem se milovali aspoň jednou týdně a teď už měsíc nemusím a vůbec mi to nechybí. Co s tím??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • s tím nenaděláš nic to je prostě tehotenství v 1.trimestru je to celkem úplně normální nechuť k sexu ve 2.trimestru tak chuť bude věř mi :-) vše budeš mít prokrvené a půjde to jedna báseň jen to vydržet :-)

  • Ahoj, tak já taky teda chut v těhu neměla skoro vůbec, manžel se strašně těšil, že až budu těhu, tak budu chtít víc, ale u nás to mělo opačný efekt, možná to i trochu dělal dopegyt na tlak, ten to má v nežádoucích učincích. No přežili jsme to, já to řešila hlavně orálně, aby mi tolik nestrádal, ale jinak byl v pohodě, ale chápala jsem, že on chut má. No ani po porodu to není o moc růžovější, jsem skoro pořád unavená, tak když to zvládneme jednou týdně tak jsme rádi, když třeba chuť je, tak prckovi třeba rostou zuby a budí se co chvilku. No manža říkal, že si s druhým dá práci:-)

  • Já jsem třeba chuť v I. trimestru měla takovou, že se mi o sexu i zdálo ve snu. Bohužel jsme ze zdravotních důvodů se milovat nemohli. Ted když už můžeme, tak se nám zas tak extra nechce ani jednomu :)

  • maxice23.4.2012 9:39

    Já jsem také v I.trimestru nemohla a teď když už můžu, tak se mi až tak nechce a manžel se bojí,že mi ublíží :-) tak ho do ničeho nenutím :-)

  • U mě to bylo stejné, v prvním trim. mi bylo pořád špatně, takže jsem neměla vubec chut, z čehož byl manžel tedy hodně frustrovaný, my jsme byli zvyklí na to skočit jednou za dva dny minimálně... Ted jsem už 26 tt a chut pořád nikde, nicméně se snažím, abychom se milovali aspon jednou týdně, někdy i dvakrát, většinou je to o tom, překonat to, že se mi nechce, pak už je to fajn:)

  • Petarda0123.4.2012 10:51

    Ahoj, tak já jsem už 33tt a chuť jsem neměla skoro žádnou za celé těhotenství a to musím podotknout, že jsem žádné zdravotní komplikace (kromě mykózy v prvním trim.) neměla a ani mi nebylo vůbec špatně. Prostě pohodové těhotenství. Ale chuť na sex prostě nebyla a není. Trošku se bojím, že po porodu se to ještě zhorší, protože všude slyším, že kojící žena na sex chuť nemá :-/ Tak uvidíme. Ale taky se snažím se s manželem milovat alespoň jednou týdně, když už se překecám, tak je to potom fajn :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist