Nekrvácení při prvním pohlavním styku, a asi protržený kondom...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397223 2.12.2018 19:53


Dobrý večer je mi 15 let a už jsem měla pohlavní styk tři dny za sebou samozřejmě byl chráněný ale nekrvácela sem a ani to nebolelo jen sem cítila že je ve mě ovšem když se s přítelem ukončily všimla sem si malinké dírky na kondomu chci se tedy zeptat mám mít strach uběhly 3 dny a mám strach že jsem třeba těhotná nebo něco ale mám pocit že jsem pana kdyby mi protrhl panenskou blánu krvácela bych ne? Předem děkuji za odpověď

Sex
  • 02.12.2018 20:06:53 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 02.12.2018 20:06:53 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.12.2018 19:59

    Panna už nejsi, měla jsi sex. Pokud kondom při sexu prasknul, tak je možné, že mohlo dojít k otěhotnění. Důležité je kondom po sexu vždy kontrolovat! Kdy jsi měla naposledy ms?

  • Marlena2.12.2018 21:01

    Jsi si jistá, že to byla dírka? Přijde mi nepravděpodobné, že by se udělala na kondomu jen tak dírka, řekla bych, že spíš celý praskne.

  • stupidiack2.12.2018 21:03

    Já jsem taky při svém prvním pohlavním styku nekrvácela - panenská blána může být protržená i jinak než sexem. Víc než nekrvácení by mě znervózňoval případný protržený kondom. Teď už je na pilulku PO pozdě, proč jsi to neřešila dřív? Počkej na MS, když se nedostaví, udělej si test.

  • Při prvním sexu nemusíš krvácet ani to nemusí bolet, já jsem také nekrvácela. Pokud byl kondom protržený, tak je bohužel pravděpodobnost, že jsi těhotná. Teoreticky záleží na tom, jaký den cyklu to bylo, jestli ses trefila okolo ovulace, většinou zhruba v polovině cyklu, ale není to pravidlo, pak je pravděpodobnost poměrně vysoká. Bohužel pilulky PO se musí vzít do 72 hodin, jinak už nefungují. Takže pokud byl opravdu kondom protržený a od sexu uběhlo už více než 72 hodin, nezbývá než čekat na MS. Pokud to ještě není 72 hodin, tak doporučuji rychle navštívit lékárnu, ve velkých městech fungují non-stop lékárny, v praze je třeba jedna na "Kulaťáku" ale nevím odkud jsi. Pokud se nepletu, měl by stačit občanský průkaz a samozřejmě něco stojí. Každopádně bys musela jít hned, což znamená, že to budeš pravděpodobně muset říct doma. Asi to nebude příjemný rozhovor, ale asi lepší, než jim na Vánoce oznámit, že jsi těhotná. V případě, že už to je 72 hodin, tak s tím asi už nic nenaděláš a nezbývá, než čekat. Koukám, že existuje něco, co se jmenuje EllaOne píší tam, že je do 120 hodin má jí třeba Benu lékárna za 663 kč, takže na tvém místě bych si pro ní hned ráno zašla. Pokud nemáš tolik peněz, vysvětli příteli, že pokud jsi těhotná, tak ho alimenty budou stát o hodně víc, než pár stovek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 475 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist