Nejsem schopná se udělat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376682 23.8.2017 23:58

Ahoj.
S partnerem začínáme s intimnostmi a já si všimla, že nereaguju na různé věci tak, jak bych asi měla. Například nejsem schopná se pomocí masturbace či pomoci od přítele udělat, zaprvé moc často necítím nic silného a zadruhé vždycky když něco cítím, tak chci přestat, protože je mi to nepříjemné. To samé při stimulaci prsou a hlazení klitorisu je zvláštní a také po nějaké chvíli nepříjemné. Doktora beru jako poslední možnost, tolik mi to totiž nevadí, ale bojím se , že by to mohlo být později nepříjemné nám oboum.
Mně bude brzy patnáct a příteli šestnáct, oba nemáme žádné předchozí zkušenosti, ale spolu "druhou metu" zkoušíme už dva až tři měsíce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ve 14 letech resis,ze nemas orgasmus? 8-o promin,ale to je zcela normalni a navic ve 14 letech jsi pod zakonem a sex nemas mit vubec. Vis to,ze tvuj pritel by mohl byt trestne stihany? Nejsi nahodou ta,co tu nedavno resila gynekologa,zda pozna pannenstvi?>:-[

  • dancewomen24.8.2017 14:02

    Ve 14 nemáš mít vůbec sex a ne řešit orgasmus!

  • Jakési výzkumy prý zjistili, že páry se sex společně učí průměrně 4 roky, takže do dokonalosti máte ještě spoustu času pilovat. Navíc si myslím, že máte na sex fakt ještě dost času. Nevím, jak to mají ostatní, ale my s přítelem jsme například měli sex za posledních 14 dní asi 10x, z toho jenom jednou oba orgasmus a to ještě já asi o tři minuty dřív než on, velmi slabý, musela jsem si hodně pomáhat... někdy to prostě nejde, ale není to důvod mít z toho obavy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist