Nejlepší cvik na břicho (cejchu) :-D

Otázku položila: Bývalá uživatelka #212 25.5.2011 10:51

Zdravím všechny,
mám dotázek a potřebuji názory a popřípadě radu, jsem po druhé dítěti, půl roku po porodu, váha je optimální, ale mám neuvěřitelnu "cejchu, pneumatiku", což je velký problém, tohle dolů jen tak nejde......
Na cvičení nějak nebyl čas, prvnímu čípkovi jsou tři a do školky zatím nechodí a malýmu je půl roku, večer padnu za vlast a na cvičení nemám náladu, ale chtěla bych to změnit a opravdu začít.
Hlavním důvodem je malé sebevědomí, když se na sebe podívám a další hodně důležitým jsou nové plavky.....jsou nadherné, i barevně, střih všechno, ale to břicho........
Můžete mi některá z vás poradit jestli se dá schodit ta vytáhlá kůže s tukem, doma mám půjčený pás, takový ten neopren, tak třeba i s kombinací s ním.
Děkuji moc, budu vděčná.
Klidně i nějaký odkaz na netu......

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, každé posilování svalů je účinné až po 20i minutovém zahřátí. Nejlepší a nejefektivnější cviky na bříškou jsou klasické sklapovačky ve všech podobách (přímé, šikmé, se zdviženýma nohama, atp.). Aby ale k něčemu byly, je odpravdu důležité, aby ses před tím zahřála. Věřím, že toho času se dvěmi dětmi moc nemáš:( Jsem také pár měsíců po porodu. Já chodím cvičit buď ráno, než odejde manžel do práce nebo večer, když se vrátí (chodí ale často velmi pozdě, takže převažuje cvičení ráno). Na bříško je také velice účinné cvičení na vibračních plošinách a nebo vacushape. Není to ale nejlevnější a musela bys kvuli tomu někam do fitka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist