Nejistota smysluplneho vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #332174 27.5.2015 14:24

Dobry den, jsem trochu zmatena a nevim, co ted. Mam pritele, je vysoky, svalnaty, okaty. Pekny. Ja jsem mensi, myslim, ze podle reakci okoli hezka a tak akorat, stihla. Rika mi, jak me miluje, jak zboznuje me telo, mou siluetu, ze zadku je uplne hotovy a ze by me nikdy nepodvedl, v posteli nam to klape, celkove i vypada spokojeny, stastny, kdyz je se mnou. Sam rika, ze ma ve mne vse. Naopak kdyz vidime na ulici obezni lidi, tak reaguje "fuj, tak je tlusta atd." Ale zjistila jsem, ze si nedavno udelal profil na strankach bbw sex (big beautiful woman). Vubec to nechapu. Proc je se mnou, pokud se mu libi robustni? A kde mam tu jistotu, ze tedy jednou za ni nepujde potaji? Bojim se ho zeptat, protoze si myslim, ze se z toho stejne nejak zkusi vyvleknout a budeme se akorat hadat. Uz drive jsem se ho ptala, co se mu libi, jestli nemam zhubnout nebo pribrat a on ze jsem dokonala a pak toto. Budu rada za radu. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Být Tebou, rozhodně neřeším, jesli se mu teda líbí nebo nelíbí moje postava, ale řeším to, že si založil profil na sex seznamce. (Pokud to tedy je seznamka, jak ty píšeš) A je úplně, ale úplně jedno jestli je zaměřená na tlustý, tenký, chlupatý, modrý nebo pruhovaný! Jde o to, že je snad ve vztahu s Tebou a i přesto, že zatím nikoho nekontaktoval, myslím, že máš právo tedy vědět, proč si profil založil. Normálně bych se ho na to zeptala. Působíš jako neskutečně hodná holka, která by mu snesla modré z nebe (dokonce kvúli němu zhubla, či přibrala), která akorát chce vědět, na čem jste. Pokud se naštve a ještě ke všemu najde způsob jak to obrátit proti Tobě, je na zvážení, jestli má pro Tebe cenu v takovém vztahu setrvávat. To je můj názor, přeju hodně štěstí! ;-)

  • To, že se rád podívá neznamená, že by to chtěl mít doma ;-)

  • sono227.5.2015 14:35

    Ešte to tak aby si chudla alebo pribrala ked to neni potrebné, len preto, že by si to žiadal. Nerob mu prosím ťa všetko naraz. Predpokladam že je samček mladý kopu testosteronu tak mu trocha z toho prepína. Mne by toto ale vadilo. Ja sa v tomto nevyznám, ale na čo tam chodí? Pokec? Fotky? Robí si pri tom dobre? Ja by som sa ho to teda opýtala. Ak máte úprimný vsťah, povie ti. Je už druhá vec, či tam bude chodiť ďalej a či sa ty dokážeš cez to preniesť.

  • Ahoj... první věc je způsob, jakým jsi zjistila ten fakt? Pokud ses potají vkradla kam jsi neměla, tak by to mohl být problém a (další) důvod k hádce. Pokud to bylo normálně při surfování počítačem a náhodou na tebe vyskočil "známý" odkaz, můžeš to použít jako prvotní odpověď na jeho otázku, která by jistě přišla "jak jsi na to přišla".
    Druhou věcí je fakt, že sama registrace na stránkách ještě nic neznamená, to, že se registruje ještě neznamená, že si musí nutně hledat novou náhradu... v tom případě by vlastně nikdo nesměl být ani na facebooku a dopisovat si s ostatními... co kdyby náhodou, že ano... Další podstatnou věcí je to, že to třeba může patřit mezi jeho fantazie a tak to má jako náhražku porna či obdobného. To, že se ale na něco dívá nebo se mu to líbí, ještě neznamená, že by to chtěl mít doma - tyto věci opravdu nemají mezi sebou pojítko... to platí i ve věcech právě pornografie.
    Ke jednomu bodu tvého dotazu "proč je vlastně s tebou, když se mu líbí robustní" dodám snad jen to, že je přece s tebou kvůli daleko více věcem, než je jen tvá postava! To, že se nějaká věc mírně liší neznamená, že se kvůli tomu zbaví všech ostatních. Pro příklad... líbí se mi blondýnky, ale neznamená to, že budu nutit svoji přítelkyni do toho, aby se obarvila na blond, když by se to k ní třeba nehodilo a líbí se mi tak jak je?! Určitě bych se s ní kvůli tomu nerozešel. Nebudu trvat na věcech, které nejsou tolik podstatné, jsem s ní přece kvůli mnoha jiným věcem a důvodům než je tvar postavy nebo nějaké drobnosti ve vzhledu.
    Celé mi to přijde jako trochu přehnaná reakce, když v základu k ničemu ještě ani nedošlo... vlastně jen běháš s po bytě s odjištěným hasicím přístrojem a hledáš místečko, které preventivně pokropit...co kdyby náhodou přeskočila jiskra.
    Každý je svým způsobem dokonalý... stejně jako čokoládový dortík je sám o sobě dokonalý a mám ho tak rád, proto si ho kupuji a jím ho.... i když ale mám rád kokosový se šlehačkou, neznamená to, že se vzdám toho čokoládového nebo ho hned budu chtít vyměnit za jiný.
    Jinak pokud se bojíš hádky, je to problém.... ale jednou k tomu prostě dojde. Pokud ti to opravdu hodně vadí... svěř se mu, otevřeně řekni to, co nám tady a čekej na jeho odpověď.... hlavně to v sobě nedus, protože to potom vybouchne a bude ještě větší katastrofa - zbytečná a pozdě.
    Jestli tě miluje nebo ne přece poznáš z jeho chování, z jeho přístupu k tobě... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist