Nejdřív // a pak nic

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25189 15.9.2011 10:21

Ahoj, tak jsem tu po dlooouhé době zase.
Chtěla bych se zeptat na váš názor případně zkušenost... Už 2 roky neberu HA a snažíme se o mimi. Teda spíš než že se snažíme bych to nazvala, že tomu dáváme volný průběh :). Přítel je časlo služebně mimo, takže se to ani moc nedá...
Cykly mám pravidelné 28 dní. Tolik úvod :)
Dneska jsem 35DC a MS nikde. V úterý ráno (33DC) jsem si dělala test a byl pozitivní. Sice testovací čárka znatelně slabší než kontrolní, ale byla tam. Tak jsem ještě skočila do lékárny pro mamatest 10 a dneska ráno testla znova. Čekala jsem "dálnici" a ono nic, ani duch :(. Vím, že kdybych si skočila na krev tak se to dozvím, ale jsem teď až do pondělí pracovně mimo, tak to nestíhám.
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost... Asi zkusím ještě koupit jeden test a testnout třeba zítra nebo pozítří. Je sice pravda, že jsem včera večer i v noci hodně pila (vodu :)), tak mohla být moč zředěná, ale zase si říkám, že kdyby to mělo být těhu, že by tam byl snad aspoň duch :(. Jinak žádné příznaky těhu nemám, akorát tlaky v podbřišku jako při MS.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist