Nejde mi přibrat

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181524 21.5.2018 18:37

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak mám přibrat?Chodím do 5 třídy a je mi 11 o proti mé celé třídě jsem vysoká hubená vypadám prý jako osmačka, ale poslední dobou slyším od všech že jsem až moc hubená a že bych měla přibrat..měřím 160cm a vážím 40kg ( podle výšky bych měla mít 48kg ), jím snad úplně všechno, vším se přejídám ale vůbec mi nejde stloustnout...poraďte mi prosím😥Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V tvojom veku za priberanie veľmi zodpovedajú hormóny, ktoré ty nijak neovplyvníš. Vôbec sa netráp, že si štíhla, mne sa tiež smiali, že mám pribrať, pritom som jedla 2x toľko, ako moji spolužiaci. Prišlo to s vekom, dostala som menštruáciu a pribrala som. Pokiaľ naozaj žiješ zdravo, neobmedzuješ sa v jedení a hýbeš sa, tak je všetko v poriadku.

  • Jestli fakt jíš normálně, pravidelně a dobře velký porce, je to v pořádku. :) To, že jíš hodně je ve tvým věku normální, rosteš, vyvíjíš se a pomalu se z tebe stává žena, na to tělo potřebuje spoustu energie a živin. Ve tvým věku jsem byla o něco menší a rozhodně jsem teda neměla 40 kg, možná i s postelí :D Teď v 19 mám 163 cm a kolem 50 kg a je to akorát. Ale už je taky znát, že nemůžu žrát tolik, co kolem těch 13-15 let. :D Vůbec si tím nelam hlavu, u dětí se to ani nedá pořádně brát, kolik bys měla mít.

  • Risu21.5.2018 19:22

    Pokud nehubnes cilene a jis normalne, tak to moc neres, max se na to zeptej detske. Zacina se z tebe stavat pomalu zenska a postava se meni :)

  • Mám to stejně. Chodím do devítky..měřím asi přibližně 168 a vážím asi 43 kg a to jím úplně normálně a poslední dobou se až přejídám a pořád nic :D mám i kamarádku co měří 175 cm a váží asi taky nějak 45 kg. Všichni nám taky říkají že jsme strašně hubení až to z toho tonu zní jako by nám říkali at více jíme..jenže to taky děláme. Takovejch lidí si nevšímej..většinou to říkají někdy i ze závisti. Když opravdu pořádně jíš tak není co řešit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist