Neinvazní liposukce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35422 6.5.2011 12:52

Ahojky holky, chtěla bych moc poprosit ty, které mají nějakou zkušenost s tímto druhem liposukce, jestli by se o ně nepodělily :-) Na internetu se dočtete všelicos, každopádně by mě zajímalo jestli je zde nějaké zdravotní riziko (např. trombóza??) to se nikde nedá dočíst, také jestli to má vůbec nějaké výsledky. Potřebovala bych dostat dolů jtak osm kilo, problém je, že i když cvičím a snažím se zdravě jíst, tak mi hubne spíše bříško, které to skoro nepotřebuje a prsa:D a tuk na nožkách se mi drží stále, většinu váhy mám prostě dole, i když jsem bývala hodně štíhlá, stehýnka měla prostě vždycky ošklivé polštářky, tak přemýšlím právě o kavitaci. Díky za vaše příspěvky :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já s tím zkušenost nemám, ale určitě by Ti to nejlépe vysvětlili v příslušném centru, kde se tím zabývají

  • Ahoj já jsem na kavitaci byla jednou a výsledek 1,5 cm. Bohužel výsledek je individuální, někdo může mít klidně 3cm a někdo 0cm. Každopádně mě tenkrát řekli, že je potřeba jít víckrát ne jen jednou...Ale jak píše petilka v příslušném centru ti vše vysvětlí a poradí :-)

  • mam dve kamaradky co na tom nedavno byly. Osetrenich ale mely vice nez jedno, ted nevim presne kolik. Jedne to nepomohlo vubec a druhe to pomohlo,ale....musela u nich navstevovat jeste jakesi procedury a sakra se hlida v jidle. takze nic neni zadarmo, za ty prachy si myslim, ze jsou i jine metody, protože samo o sobe to nema ucinek, pokud nebudes nic jineho delat, muze se ti to co ti ubude hned zase vratit a zjistis, ze to byli jenom vyhozene prasule.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist