Negativní test, ale zpozdená ms

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406327 12.3.2020 8:45

Ahoj, předem se omlouvám za zmatenost otázky. Teď je to přesně 3 týdny, co mi vynechala MS. Brala jsem HA, ale táta měl trombózu a ja ji musela přestat brát, protože se nevedelo, zda je dědičná. S přítelem jsem měla pohlavní styk za měsíc pouze jednou (s kondomem), protože se zkrátka bojím, aby se něco nestalo. Vážně jsem v tomhle strašně moc opatrná a o to víc mě děsí, ze je takhle opozdená. Dělala jsem si celkem čtyři testy v období 7-13 dní od vynechání Menstruace, ale nic. Mám teď těžké období. Hodně stresu a do toho teď ještě tohle. Nestalo se to někomu z vás? Ja jsem z toho zoufalá :/ na gynekologii volám několikatý den, ale sestřičky to neberou a bez objednání mě nevezmou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A kdy jsi tu HA prestala brat?

  • macicekkajik12.3.2020 13:19

    Uklidni se, zkus si vzpomenout, v jaké fázi cyklu jste sex měli a navíc jste měli kondom. Určitě těhotná nejsi a zpoždění má jinou příčinu. Klidně to může být tím stres, i tím že tělo se dostává z hormonů. Pokud do týdne ms nepřijde, zkus ještě jeden test. Poradím ti ještě jednu věc, měř si bazální teplotu, ať víš, kdy máš plodné a neplodné dny a takovému panikaření se pak vyhneš.

  • RybKa11812.3.2020 13:47

    Po vsazení HA může být tělo pěkně zblbnuté (i když se to na první pohled nemusí zdát) a někdy může chvíli trvat začnou opět pracovat procesy (hormony), které byly x let "vypnuté". Když jsem vysadila HA já, tak mi přišla menstruace až po 3/4 roce. Taky tu některá psala, že po vysazení HA má menstruaci ale nemá ovulaci. Pokud ti gynekoložka nic nezjistí, zaměřila bych se předně na to, zda tvůj cyklus opravdu probíhá tak, jak má tzn. začít měřit bazální teplotu resp. nastudovat si symptotermální metodu. Z vlastní zkušenosti bych se nespoléhala na žádné spásné řešení od gynekoložky, protože diagnozu bohužel nikdo na čele napsanou nemá.

  • jak píše rybka, po vysazení HA je to všechno divoké, já když vysadila tak mi menstruace přišla pěkně dva cykly po 28 dnech a pak bác najendou 3 měsíce nic a pak tak rozházený cyklus až hrůza ..... ještě chvíli vydrž a zkus testnout znovu a na tu gyndu .... a pak případně měření bt jak píšou holky at znáš svoje tělo co nejlépe

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist