Negativní TT a přesto těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398322 18.2.2019 13:47

Dobrý den,je tady někdo komu ukazoval TT negativitu a pak zjistily že jsou třeba ve 12tt?? Mám takový problem...poslední MS proběhla na konci prosince. Pak jsem měla příznaky jako při těhu (bolest prsou,bradavek,sem tam bolest v podbříšku jako při MS) aktuálně citím jakoby pohyby miminka...Takové to prvotní ťukání...Ale TT je bílý...taky jsem pribrala 3kg což je u mě prakticky nemožné...mám problém že mi nejde přibrat...Asi jedině gynda že ?

Jinak mám zasebou 2 těhotenství a jsem si jistá že to tuˇkání nejsou střeva...Ale zas mi hlava nebere že by byl test bílý.. pohyby jsem při obou cítila cca od 16tt jsem dost hubená 164/44 aktuálně mám 47kg

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já bych si rovnou zašla na gyndu...

  • Kamkri18.2.2019 14:04

    Mozne to asi je, ale kazdopadne myslim, ze na pohyby by bylo jeste brzo. Ale opravdu to zjisti leda na gynde.

  • Mozne je vse, znám par holek, kterym vynechala ms a test meli negativni. Nikdy ovsem ne takovou dobu, veteinou se pak ten test potvrdil nebo ms prisla (napr po vyvolavacce)
    Zajdi si ke svemu gynwkologovi, ten ti tehu bud potvrdi nebo vyvrati, pripadne je treba mozne, ze tehu jsi, ale mas nízkou hladinu HCG (reps hladina neroste) a proto ee teb objevuje jako negativni.
    Ostatne nechapu na co cekas, jestli jsi posledni ms mela v prosinci, melas byt u gynekologa uz davno...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist