Nedokážu se dostatečně oholit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425565 11.10.2020 9:44

Dobrý den, už hodně dlouho mne trápí to že se tam dole neumím holit.. vždycky když se oholím mám to hodně červené a taky nejsem dostatečně vyholená( chaloupky jdou stále vidět), stydím se před mým přítelem protože on je vyholený jak kdyby mu tam nikdy nic nerostlo. Proto mi dělá problém být před ním nahá apod. Prosím nějaké rady jak být dokonale oholená

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik11.10.2020 13:48

    Nejspíše se neholíš proti růstu chloupků. Ale má to jedno ale, někomu pak chloupky zarůstají, když je to dohladka. Já s tím problém mám, tak se holím pouze elektrickou mašinkou a hold mám chloupky no a co. Hlavně že nejsou dlouhé.

  • Mimochodem krásnej překlep :D A co se zeptat přítele, jak se holí, co používá? Co si budem, u nás je to trochu komplikovanější než u chlapů :D Taky se mi to vždycky nepovede, hlavně kolem dírky. Neřešim to, vždyť je to stejně jedno, jestli tam něco zůstane. :) Po holení používám krém po holení s aloe vera z DM, hodně to pomůže proti zarudnutí, svědění a případným pupínkům a zarůstání. Samozřejmě ne vždycky, ale většinou jo. Na holení používám gel s aloe vera, taky z DM (růžovej). A žiletky wilkinson sword extreme 3. Všechno se mi fakt osvědčilo. Holím nejdřív směrem dolů a pak šikmo nahoru, nikdy ne rovně nahoru, to pak zarůstá, případně do stran. Těžko se to popisuje :D Ale věř mi, že chlapi fakt neřeší, jestli tam máš nějakej chloupek nebo ne. Stejně to další den zase povyroste.

  • Já to taky neumím, ale hlavně vždy když jsem se oholila, měla jsem zánět. Ty chlupy, prostě mají nějakou funkci... Prostě jen zkracuji nůžtičkami, aby to nějak vypadalo. Osobně se mi ani vyholení na kůži nelíbí. Manžel s tím problém nemá. Předchozímu příteli to také nevadilo.

  • ;-) mě bolí přítel a já zase jeho, lepší přístup a můžeme to vidět lépe a tak lépe pracovat a ... je to i dobrý jako předehra pro oba :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist