Nedokážu mít kluka, který už měl přede mnou vztah.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374332 4.12.2017 20:15

Zdravím, možná jsem až příliš žárlivá, ale nedovedu se přenést přes to, že nejsem pro svého partnera, první dívka v jeho životě. Co byste mi poradili?
Děkuji za veškeré rady.
Krásný večer všem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud ti je patnáct tak asi se to časem spraví, vadí ti že ten kluk není tvůj první? Nebo jsi ještě žádného neměla? Myslím že časem zjistíš že není důležité co bylo ale co je teď a bude.. já jsem teda ráda že manžel měl předtím nějaké menší zkušenosti, kdyby ne bála bych se že mu zkušenosti budou časem chybět a zdrhne za jinou...

  • Taky jsem to nechtela. A i kdyz jsem se za tim nehnala.. Tak takoveho kluka i mam. Ktery predemnou nikoho v posteli nemel. A i kdyz to kluk je velmi vyjimecny a žadany.. proste cekal na tu pravou :) a sve poprve i vztah mel az kolem 25 let.. Ne vsichni jsou stejni. Ale clovek musi mit moudrost pri vyberu partnera.. Ale moc se mi libi Tvuj pristup :) nenech si ho vzit, i pres to, ze ti spousty lidi bude rikat, ze to je hloupost. Tak hloupost to neni! Drz si to !

  • A ty zkusenosti, aby mnel, to jsou vazne hloupe rady... Nekrajsnejsi bude prece kdyz ty zkusenosti nasbira az s Tebou nez aby Te srovnaval s druhyma.. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist