Něco na hlavu, když jsem vypila Staropramen Lemon

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68513 25.6.2012 20:33

Dobrý večer všem, chtěla jsme se zeptat, šíleně mě rozbolela hlava, snažila jsem se to zaspat, ale nejde mi to. :-/ Vzala bych si ibalgin, ten mi vždycky zabral (protože ho beru jen ve výjimečných případech), ale jde mi o to, že jsem tak kolem 4, 5 hodiny odpoledne vypila Staropramen Lemon a vím, že ibalgin v kombinaci s alkoholem se nesmí. Myslíte ale, že teď už bych mohla? Nebo nějakou radu? Potřebuji se učit, ale v tomhle stavu to vůbec nejde. Děkuji moc!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • klidně si ten Ibalgin už můžeš vzít

  • JanaRad26.6.2012 7:05

    Jak píšou holky - ovocná pivka jsou slaboučká. Navíc pávě ibalgin je lék, kterému pivo, tedy trocha alkoholu vůbec nevadí!!! Manžel má zlobivý žaludek a moc alkoholu nesnese, takže brával právě ibalgin, kdyyž mu pak bylo zle, nebo ho zlobily záda a šel na akci s kamarády.

  • Já raděj než ibalgin mám panadol extra. Já zase hodně trpím na bolesti hlavy od krční páteře a brávala jsem ibalgin.....a ten zase hooodněěě dráždí žaludek, prý kvůli tomu barvivu je v jiných zemích zakázán a tako ho vozí k nám....takže jsem raději začala použíat panadol a zabírá mi stejně. Sice nevím, co je o tom ibalginu pravdy, ale je fakt, že než ho polknu, mám celej jazyk fialovej.......a známý měl bolesti po operaci kolene, tak ho doma užíval jak lentilky a skončil na jip s rozežraným jícnem (ale bral myslím ten silnější)....takže jsem si řekla :stop ibalginu :-))

  • kdyby sis dala ještě jedno tak by bolest odešla:-) ne sranda :-) prášek určo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist