Nechuť k sexu v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69230 12.9.2012 21:47

ahoj holky.Chci se zeptat zda se vám také stalo že jste měli nechuť k sexu v těhotenství?Jsem ve 12tt a od začátku jsem ztratila chuť na sex. Možná je to tím že mám pořád strach o mimi a všechny moje myšlenky se bohužel asi týkají těhotenství. Máte nějakou radu nebo zkušenost že se to změní?Díky

holky všem díky za odpovědi.Říkala jsem si,jestli jsem normální ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já první trimestr taky neměla chuť na sex, protože mi nebylo zrovna nejlépe, pak to přešlo a jak se všude píše, libido se možná krapet vyhouplo a měla jsem chuť pořád, dokonce se mi o sexu zdálo skoro každou noc...ale za dva/tři týdny zas útlum a teď nemám na sex ani pomyšlení, partner se do mě nedostane a i gynekoložka má problém jak jsem stažená (a nijak schválně to nedělám a plně si uvědomuju, že to miminku neublíží...), já to neřeším, hlavně abych se cítila já a mimi dobře, když chuť není, tak se nebudu nutit :-). A partnera mohu uspokojit i jinak než jen stykem, nebo to šikulka zvládne i sám :-D

  • petulinkaa1313.9.2012 6:49

    Tak každá to máme jinak,ale já na sex jsem měla a mam doted chut strasnou od začátku,takže si to užíváme a jsem v 19tt,neboj třeba to přejde,je to ruzny :-)

  • Buď v klidu :) Já jsem 19tt a nemám chuť vůbec :D Ale občas se musim přemoct.. Prej to přejde a chuť přijde. Já tomu moc nevěřím, ale asi na tom něco bude :) Tak se nestresuj, občas se domuť, ať přítel neremcá (ze zkušenosti :D) a ono to přejde ;-)

  • A.t.i13.9.2012 8:50

    První trimestr jsem neměla chuť téměř vůbec. Hodně jsem zvracela a bylo mi celkově zle, takže to bylo asi tím. Druhý trimestr byl podstatně lepší. A třetí trimestr zase skoro nic. To jsem sotva funila, natož něco provozovat.:-D Za to po porodu se to úplně obrátilo. Erotické sny jsem měla už v porodnici a nemohla jsem se dočkat, až budeme zase s manželem spolu. Asi tím návalem štěstí, že díky němu máme něco tak úžasného, jako je náš syn.8-.

  • Mám to samé...jsem taky ve 12tt...myšlenky se upínají jen na miminko...díkybohu přítelovi to nevadí a chápe to... :-)

  • mam to same, chut nemam, pripadam si stazena, a pritom mi to chybi, jsem v 21tt. kdyz k tomu v tehu doposud doslo, nestalo to za nic, takze uz to ani nezkousim zlomit. pritel to zatim chape.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist