Nechuť k sexu u žen

Otázku položila: Anonymní uživatelka #229097 12.9.2017 16:21

Ahoj všichni, jdu si k vám pro radu a tak trochu se i vypovídat...
Sex pro mě je a vždycky byl jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu, vždycky jsem to milovala a mohla jsem skoro "pořád". Proto vůbec nerozumím tomu, co se se mnou děje poslední dobou. Já na to prostě vůbec nemám chuť :( Jsem sama ze sebe už celkem zoufalá. Je mi 24, mám partnera 5 let a všechno mezi námi je v pořádku. Nehádáme se, nemáme žádné vnitřní problémy, prostě v pohodě... Jenže můj apetit tak nějak... zmizel. Není to otázka několika týdnů, ale spíš měsíců. Když už na sex dojde, je to fajn a líbí se mi to, ale prostě... není to jako dřív. Nejhorší je, že mě nevzruší vůbec nic. Koukám na porno a nic to se mnou nedělá. Když si to chci udělat sama, trvá mi to hrozně dlouho, nemůžu se soustředit, myšlenky pořád běhají někam pryč. Nechápu to... Poslední dobou jsem měla nějaké starosti v práci, ale už se to vyřešilo a léto bylo po této stránce úplně klidné, ale stejně se chuť nevrátila. Zažily jste to některá taky? A hlavně, co s tím mám dělat? Opravdu si myslím, že jde o nějaký "blok" v mojí hlavě, ale nerozumím tomu proč a jak to... Jestli existují nějaké vitamíny, bylinky, cvičení... Vyzkouším už opravdu cokoli, ale chci zpátky svoje staré "já"...

Jinak dodám, že děti nemáme, těhotná taky nejsem, o dítě se nesnažíme. Antikoncepci neberu a neberu ani jiné léky. :-/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik12.9.2017 16:51

    Poradila bych bylinku kotvičník zemní. Posiluje sexuální libido. Pokud nepomůže, tak ho máte dostatek a opravdu je problém v psychice.

  • Viděla bych to taky na psychiku. Pokud ti mysl zaměstnají jiné věci než sex, pak se k sexuálním myšlenkám těžko vrací. Tak to mám já. Mám pohodovou práci, takže mi myšlenky můžou utéct každou chvíli. Pokaždé, když mám ale horší, těžší období, něco se nakupí nebo tak, tak na sex nemám ani pomyšlení. Píšeš sice, že problém v práci se vyřešil, ale i přesto, nekonzumuje práce až moc tvých myšlenek?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 511 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist