Nechuť k sexu po potratu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72192 5.9.2012 19:53

Ahoj,
Chci se zeptat na zkusenosti ostatnich. Planovane jsem otehotnela a v 9tt spontalne potratila. Byla to neprijemna zkusenost. Jenze stalo se pred 3 mesici. Ja od te doby nemam VUBEC chut na sex. Ale vubec. Spis se mi pri tom pomysleni dela zle :(
Muz tlaci a chce zkusit miminko znovu, ale ja nechci. Nevim proc.
Mate nikdo podobnou zkusenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa135.9.2012 20:13

    Myslim si,že to u tebe bude psychický,takže manžel at tě nechá pěkne v klídku a ty brzy přijdeš sama s tim,že chceš,ale potřebuješ víc času a to je normální,někdo to tak má,neboj,to přejde a pak to půjde, držim palce :-)

  • Taky si myslím, že je to způsobené psychikou, jak píše petulinkaa13. Určitě nemá smysl nějak na sebe tlačit a lámat to přes koleno... Dala bych tomu čas a volný průběh. Manžel to určitě pochopí, když si s ním o tom popovídáš a proberete to. Taky držím palečky!!!

  • Ahoj.
    Já proděla zt v 11tt. Nejhorší zážitek jaký jsem kdy měla a dost se to podepsalo na mé psychice.
    Ne že bych odmítala s manželem sex, ale strašně jsem se bála dalšího těhotenství.
    U tebe to bude asi hodně podobné. Máš prostě odor k sexu, protože z něj má vzniknout další těhotenství. Zkus zajít k psychologovi a nebo se jen někomu vypovídat. Není dobré to držet v sobě. Okolo mne tenkrát chodili všihni po špičkách a každý se bál o tom mluvit. Ale já mluvit potřebovala a také jsme potřebovala slyšet, že se to nebude opakovat. V tomhle mi pomohla gynekoložka a pak jsem i otěhotněla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist