Nechuť k sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67000 25.9.2012 10:46

Ahoj holky mám takový intimní problém. Mám přítele, kterého samozřejmě moc miluju, jsme spolu přes dva roky, vše je v pořádku, jenže já poslední dobou vůbec nemám chuť na sex. Trvá to už aspoň měsíc a já mu svou "nechuť" nedokážu vysvětlit. Vždycky jsem byla spíš já ta, co to chtěla pořád, ale teď se to uplně obrátilo a tak mám strach, že o přítele přijdu. Další problém je, že mě poslední dobou dost bolí prsa, cítím v nich takový tlak, a to především při rychlé chůzi nebo při chůzi po schodech, takže ho prosím, aby mi na ně ani moc nešahal, jenže on si to všechno spojuje dohromady a myslí si, že buď někoho mám nebo už k němu nic necítím, ale tak to opravdu není! Na druhou stranu se mu vůbec nedivím, že si to myslí, asi bych také měla strach, kdyby semnou nechtěl spát a ještě mi zakazoval se ho dotýkat. Nevíte, čím by to mohlo být? Neměly jste někdy také takové období? Přejde to? :-( děkuju za jakékoliv názory :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud tedy těhotná nejsi, tak bych se snažila pátrat po příčinně. Jestli se ti partner třeba nepřestal líbit/ přitahovat tě (je to sice blbost, ale u mě stačí aby se přítel neoholil a chutě mě přejdou), pokud na něm nevidíš žádnou chybičku, může to být i jeho chováním...nám se to jednou taky stalo, milovala jsem ho, ale najednou jsem neměla chuť na sex a pak mi vadilo i líbání a pusy, partner to samozřejmě pocítil, že se odstrkuju a snažil se být o to víc pozorný a projevovat náklonnost, což mě ještě víc vadilo. Pak jsme si o tom promluvili, já jsem mu řekla, co se děje, že je mi "odporný" a že mi tělesné projevy vadí, ale že na lásce k němu se nic nezměnilo. On byl rád, že ví co se děje, tenkrát navrhl, že si mě nebude všímat, šahat na mě, ani objímat, jen když budu mít potřebu a přijdu si pro pohlazení sama. Bylo to od něj neskutečně pozorné a nesobecké, bylo pro něj důležitější aby se to spravilo, než momentální potěšení a musím říct, že po pár dnech, kdy si mě opravdu nevšímal (fyzicky) jsem začala pociťovat potřebu na něj šahat, objímat ho, tulit se a tak dále a tak dále, docela rychle se to zpravilo. Asi jsem potřebovala ten prostor, ne aby pořád za mnou chodil...

  • Nejsi těhotná? Mě teda nechutě přišli s nevolnostma, ale jsem těhu. Měla by jsi mu říct jak to je, pokud o něj nechceš přijít. Menší intervali mezi sexem nejsou vůbec na škodu a přítel to určitě pochopí, jestli mu na tobě záleží ;-)

  • Co zmenit HA antikoncepci? Pripadne se zeptat na gynde?

  • Simea25.9.2012 20:03

    Vysvetli mu, ze se to proste v case meni. Nekdy prsa boli, nekdy neni nalada, nekdy chce byt clovek sam. Hormony jsou pekna mrcha, takze nejlepe to hodit na ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist