Nechci sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181738 21.3.2019 20:12

Dobrý den, s přítelem jsme byli spolu 11.3 2 roky, od července bydlíme spolu. Náš vztah prošel hodně problémama, ale držíme se, protože se opravdu hodně milujeme. Jenže máme problém se sexem nebo možná jen já. Nebaví mě nebo nevím. I když třeba na sex chut mám tak ho na druhou stranu nechci nevím proč. Zdá se mi to asi nuda, také se bojím, že mě to bude bolet atd :) protože mě to bolí vždy ze začátku a jestli kvůli tomu mám takový koplex nebo nevím. Když už je sex tak spíše protože ho chci dát parnerovi aby ho nehledal někde jinde. :) Dříve jsme měli sex skoro každý den a ted se přemluvím tak na max 2 sexy za týden :) taky když už ho chceme tak jsem unavená nebo on tak jdeme spát atd :) nevím co s tím trápí mě to když vidím že on ho chce , má chut ale já prostě ne. Poradí někdo co s tím? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A ta bolest je uplne od zacatku vztahu, nebo zacala pozdeji? Pokud pozdeji, zajdi k dr. Treba se to da lecit a ty se zbytecne trapis.
    Jini chlapi na ulici, ve skole, v praci... Te pritahuji? Predstavujes si nebo chces sex s jinyma? Jestli ano, mozna mas spatneho partnera.

  • Francy22.3.2019 6:16

    Tu bolest při sexu bych nepodceňovala, může to být plno věcí od nedoléčených kvasinek až po endometriózu, zašla bych s tím na gyndu. A druhá věc, v 18ti si sexu máte užívat, ne se do něj nutit. Bohužel mi přijde, že roli v tom hraje tvůj přítel. Tím, že je tvůj první a jste spolu od 16ti. Znáte se, rozumíte se, ale je to opravdu ono? Napsat v 18ti, že navždy zůstane tvůj jediný je s prominutím dost naivní. S jedním přítelem sex stál za prd, prostě jsme si nesedli. Vzájemná přitažlivost je pro dlouhodobý vztah důležitá, bez ní to nemá dlouhého trvání.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 513 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist